KRVAVI OBRAČUN NA ČUKARICI: Tukli se pištoljima, tri osobe sa povredama glave!

Autor: Tanjug

Hronika

26.02.2018

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Čukarici se tukli pištoljima, tri osobe završile u Urgentnom centru sa povredama glave, u udesu kod Skupštine povređeno petoro, a u Borči muškarac udario kolima u zid.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tukli se pištoljima, trojica sa povredama glave

U Beogradu se noćas dogodilo tri udesa i jedna tuča, a ukupno je povređeno šest osoba, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu koji se dogodio sinoć u 19.49 kod Skupštine, na uglu Takovske i Bulevara Kralja Aleksandra, povređeno je pet osoba koje su prevezene u Urgentni centar, a usled te nezgode su intervenisale dve lekarske ekipe.

U 23.05 na Čukarici, na uglu Trebevićke i Žarkovačke došlo je do tuče pištoljima u kojoj su povređene tri osobe i sa povredama glave prevezene u Urgentni centar.

U ulici Karlovačke Mitropolije u Borči muškarac starosti 27 godina zadobio je tupe povrede glave nakon što je u 6.31 udario kolima u zid. On je prevezen u Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading