PEDOFIL IZ ALEKSANDROVCA: Silovao pastorku, pa je podvodio za 100 evra!

Autor: alo.rs

Hronika

26.02.2018

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica B.V. (15) iz negotinskog sela Aleksandrovac skupila je hrabrost da ode u negotinsku policiju i ispriča kakvu je seksualnu torturu preživela u proteklih pet godina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Očuh silovao i podvodio pastorku/Foto: Ilustracija

Nju je očuh primoravao na seks i podvodio ju je klijentu iz Zaječara, kome je svaki seksualni odnos naplaćivao 100 evra.

Očuh Ljubiša K. (71) saslušan je u petak uveče u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana u zatvoru u Negotinu.

- Osumnjičeni Ljubiša K. je posle hapšenja izjavio policiji da je pastorka sve izmislila! Međutim, prilikom saslušanja u tužilaštvu se branio ćutanjem. Nije ni reč želeo da kaže! - kaže izvor iz istrage.

Viši sud je odredio pritvor do 30 dana i muškarcu iz okoline Zaječara, koji je, prema devojčicinim rečima, bio klijent njenog očuha.

- On je u policiji sve negirao, ali je u tužilaštvu priznao da mu je starac podvodio devojčicu! Rekao je da mu je Ljubiša prodavao telo maloletne devojčice za debele pare! - otkriva sagovornik. 

U Višem javnom tužilaštvu u Negotinu danas treba da budu saslušane majka i devojčica.

- Majka je u policiji negirala optužbe svoje ćerke, tvrdeći da ništa nije primetila. Međutim, inspektorima je tokom razgovora otkrila jedan važan detalj. Kazala je kako je Ljubiša odvezao nju i ćerku u Zaječar, a onda devojčicu odveo u automobil R. R. i ostavio je. Kada ga je pitala zbog čega je to uradio, odgovorio je: "U njegovom autu je toplo. Neka sedi tamo, da se dete ne smrzne dok smo mi u gradu!" - navodi izvor.

Postoji mogućnost da majka završi u zatvoru, ukoliko se utvrdi da je bila saučesnik u podvođenju. Pitanje je da li će ćerka smeti da optuži rođenu majku, ukoliko je zaista umešana u ovaj zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading