NE MOŽE JEZIVIJE: Sa Jeleninog profila neko slao morbidne poruke 9 dana nakon što je ubijena!

Autor: Republika

Hronika

27.02.2018

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene Krsmanović, dobijala je poruke sa Fejsbuk profila pevačice devet, odnosno mesec dana pošto je ona brutalno likvidirana. Do danas, skoro dve godine kasnije, nije razjašnjeno ko je i kako ulazio na Jelenin profil.

 

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

"Ćao. Kako si, draga?"; "Šta radiš?", poruke su koje je neko poslao sa Fejsbuk profila ubijene pevačice Jelene Krsmanović njenoj sestri Teodori, prvi put devet dana, a drugi put mesec dana nakon Jelenine smrti.

Teodori, sestri od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović, prva poruka sa Jeleninog Fejsbuk profila stigla je 11. aprila 2016. godine, devet dana nakon brutalnog ubistva za koje je osumnjičen Jelenin suprug Zoran Marjanović. Tom porukom nepoznata osoba koja je ušla u Jelenin profil, za koji je morala da zna šifru, pitala je Teodoru kako je, i uz to je oslovila sa "draga". Nakon što je zbunjena i šokirana devojka upitala ko joj piše, usledio je odgovor "pa znaš". Teodora je tada prekinula prepisku, a Jelenin profil možete pogledati OVDE.

RepublikaFoto: Privatna arhina
Teodora Krsmanović

Međutim, dvadesetak dana kasnije, 1. maja, neko je ponovo upao na profil ubijene pevačice i ponovo je slao poruke Teodori.

- Ta prepiska je prosleđena državnim organima još 2016. godine, odmah pošto je nastala. Međutim do dana današnjeg nisam saznala ko je to pisao u Jecino ime. Ne znam ko je imao hrabrosti da se usudi na tako nešto. To sigurno nije niko normalan jer on je znao da se na morbidan način u kasnim satima igra sa mojim emocijama - kaže Teodora Krsmanović za blic.rs.

Podsećanja radi, Teodora Krsmanović imala je status oštećene u slučaju koji se vodi protiv njenog zeta Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Krsmanović. Međutim, taj status joj je ukinut svega nekoliko minuta pre nego što je saslušana u Višem javnom tužilaštvu, kao prvi svedok u postupku protiv Marjanovića.

Teodora je iznela u medijima detalje iz braka Zorana i Jelene Marjanović posle Zoranovog hapšenja. Ispričala je da je Zoran želeo potpunu kontrolu nad Jelenom, da njena sestra nije mogla ni da mrdne a da je Zoran ne proverava i ne zove telefonom. Sve to je ponovila i pred tužiocem.

Nakon ukidanja statusa oštećene u slučaju koji se vodi protiv njenog zeta, Teodora Krsmanović je iz revolta zatražila starateljstvo nad sedmogodišnjom ćerkom pevačice, međutim to joj još nije odobreno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading