BOŽE, VIDIŠ LI OVO: Sveštenik i veroučitelj švercovali skank u Čačku?!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

28.02.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Čačku presekla je lanac krijumčarenja narkotika i zaplenila više od 27 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je skank, a u akciji su uhapšeni jedan sveštenik i veroučitelj.

RepublikaFoto: eparhija-zicka.rs
Ovo je sveštenik osumnjičen da je švercovao skank

Policija je sinoć u Mrčajevcima kod Čačka prilikom kontrole putničkog vozila marke "pasat"užičkih registarskih oznaka, u prepravljenom bunkeru u vozilu, pronašla drogu upakovanu u 52 paketa. 

Po nalogu višeg javnog tužioca u Čačku, Milan Jordović (41)  i Zoran Marković (43) obojica iz Požege, je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti privedeni nadležnom tužiocu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Toobracela

28.02.2018 13:52

Gospodji pomiluj.

Ana

15.03.2018 09:47

Sramota! Lepo ja kažem da nemam problem sa verom i religijom,već sa popovima lopužama. Sad kao on se "nagodio" sa pravosudjem,a i dalje je "božiji čovek",bruka i sramota! Počinjem da prezirem sveštena lica jer oni nisu ni B od "božijih ljudi", jedva školovane funjare i prevaranti....tuga,čeker,jad....