SESTRINA IZJAVA ZAKOMPLIKOVALA SLUČAJ: Zoran NIJE gurnuo suprugu sa mosta?!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

28.02.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica nije primetila bilo kakve svađe u kući supružnika. Sestra Svetlana misli da je Zoran previše voleo suprugu.

RepublikaFoto: twitter.com/dragoslavcirkov
Most Slobode u Novom Sadu, sa kojeg je stradala Marijana

Nije mi se nikada žalila da ima bilo kakvih problema, niti se išta moglo primetiti kada su zajedno dolazili ovde u rodno Jasenovo u posetu našim roditeljima. Mislim da je Zoran jako voleo Marijanu, možda i previše - kaže Svetlana Marić, sestra Marijane Grahovac, žene za čijim telom od petka tragaju u Dunavu ronioci i spasilačke ekipe.

Sestra, brat i roditelji nesrećne žene ne veruju da je ona sama odlučila na takav način da okonča život, a u neverici su i zbog sumnji da je sa Mosta slobode u Dunav gurnuo njen muž Zoran, u noći između četvrtka i petka.

Zoranu određen pritvor

On se sumnjiči za teško ubistvo, jer se sumnja da je tragičnom događaju prethodilo zlostavljanje. Njihova devetogodišnja ćerka je posle porodične tragedije kod strica Dragana Grahovca u Novom Sadu, koji je od centra za socijalni rad dobio privremeno starateljstvo nad detetom.

Svetlana, mlađa Marijanina sestra, potresena tragedijom, kaže da je Marijana imala mnogo planova i veliku volju za životom. Želja joj je bila da jednog dana ima svoju kuću. Sada samo iščekuju vest o pronalasku Marijaninog tela. Sestre su stalno bile u kontaktu i, po Svetlaninim rečima, dva, tri puta nedeljno su razgovarale telefonom. Ni u razgovorima nije uočila ništa neuobičajeno, kao ni prilikom poslednje posete sestri početkom februara, kada je vikend provela sa Marijanom i njenom porodicom.

Nije odgovarala na pozive

- Naš brat je zvao Marijanu u četvrtak, ali se nije javljala, niko nije odgovarao ni na poziv na fiksni telefon - priseća se Svetlana.

Muž Zoran je u noći između četvrtka i petka oko 1.15 telefonom pozvao policiju i rekao da je žena skočila u reku. Između supružnika je došlo do svađe, jer je Zoran navodno optuživao Marijanu da mu je neverna. U kolima su nađeni tragovi krvi, a veštačenjem će se utvrditi čija je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading