FILMSKA JURNJAVA U BORČI: Lopovi automobilom bežali od policije!

Autor:

Hronika

01.03.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama koje je su saznali iz lobi-info.rs, u sredu uveče se u Borči odvijala prava drama. Nakon filmskog bekstva automobilom, više počinioca je uhapšeno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Policija pobedila u okršaju

Kako lobi-info.rs saznaje, sve se odvijalo sinoć oko 18.30, u ulici Dušana Maksima u Borči. Više muških osoba pokušalo je da pobegne od policije, koja je prethodno pokušala da ih uhapsi.

U ovom begu, izgubili su kontrolu nad vozilom koje je završilo u betonskoj ogradi jedne porodične kuće. Ali, poteri nije bio kraj, jer su osumnjičeni i tada pokušali da pobegnu, pa je usledila jurnjava po dvorištima porodičnih kuća u ovoj ulici.

Policajci iz policijske stanice Palilula, uspeli su da savladaju osumnjičena lica i da ih uhapse, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o osobama koje žive nedaleko od ove lokacije i koje su osumnjičene za pljačku.

Hitna pomoć je oko 21.00 čas dobila poziv da je policajac povređen u ulici Dušana Maksima u Borči, ali ga ekipa nije pronašla na terenu. Za sada nije potvrđeno da li je zaista bilo povređenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading