OGLASIO SE POPOVIĆ POSLE PLJAČKE!

Autor: Republika

Hronika

09.03.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Press služba Grand produkcije oglasila se povodom pljačke kuće Saše Popovića koja se desila tokom prethodnog dana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Iz porodične vile lopovi su odneli sef, što je press služba Granda sada i potvrdila.

- Tokom prethodne noči porodična kuća Saše Popovića obijena je od strane nepoznatih lica. Tom prilikom iz doma dirketora Grand produkcije odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice Popović - kažu sa Granda.

- Naglašavmo da nije istina da je iz kuće odenesena i određena suma novca, budući da direktor Granda papire od vrednosti i novac drži u banci. Kako se ovom informacijom naročito spekuliše, a kako ne bismo ometali organe reda u otkrivanju počinilaca ovog nemilog događaja, ovim saopštenjem i završavamo obraćanje medijima kada je reč o ovoj temi. Molimo sve predstavnike medija da imaju razumevanja da je reč o privatnoj stvari Saše Popovića i njegove porodice, te da u cilju dalje istrage ne treba davati mesta senzacionalnim i neistinitim vestima - zaključuju sa Granda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading