UBICA IZ RUZVELTOVE POREKLOM IZ VRANJA: Roditelji ne žive u Srbiji, tragična vest šokirala komšije

Autor: Informer, Republika

Hronika

13.03.2018

13:00 >> 12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Stojilković (30), koji je u ponedeljak u Beogradu pucao na svoje kolege, nakon čega je pokušao samoubistvo i danas podlegao povredama u Urgentnom centru, rođen je i odrastao u Vranju, u naselju Rudina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Masakr u Ruzveltovoj

U komšiliku gde je je živeo do svoje 18. godine, sa nevericom prihvataju vest da je Nebojša bio u stanju da digne ruku na nekog.

U roditeljskoj kući Stojilkovića, žive samo njegove baka po ocu, a u kućici pored nje baka i deka po majci. Njima još uvek nije saopštena vest o tragediji koja ih je snašla i o tome šta je Nebojša uradio.

Nebojšini roditelji Novica i Fidanka rade u Sloveniji, dok je sestra zaposlena na nekom od beogradskih fakulteta.

Komšije iz Kajmakčalanske ulice pričaju da je Nebojša bio izuzetno dete, kao i da je od kad je otišao na studije slabo dolazio u Vranje.

- Svi iz porodice su veoma fini, učtivi i korektni, komšije kakve samo možete da poželite. Nebojša je oduvek bio izuzetan đak, genije pravi. Mislim da je završio Elektrotehnički fakultet u Beogradu, a često je njegova majka Fidanka znala da nam kaže kako nije bilo ispita da je pao, kao i da je ređao samo desetke u indeksu. Njegova starija sestra Jelena je takođe bila izuzetan đak, uvek su se javljali kad prođu uilicom, ali smo slabo pričali - kaže jedna od komšinica Stojiljkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading