EKSKLUZIVNO: Ispovest koleginice pomahnitalog programera

Autor:

Hronika

14.03.2018

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko je sedeo u jednoj od kancelarija i radio na važnom projektu. Odjednom su se otvorila vrata, a Nebojša se pojavio sa pištoljem u ruci. Branko mu je tada rekao: "Otkud ti kod nas?", a on je odgovorio: "Sve ću vas pobiti!" i zapucao.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Policija iznosi telo Kanjevca

Ovim rečima počinje ispovest za Srpski telegraf koleginica programera Nebojše Stojilkovića (31), koji je u ponedeljak u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije" u Ruzveltovoj ulici u Beogradu ubio kolegu Branka Kanjevca (31), a Marka Filipovića (36) teško ranio.

Branko ga je upitao: "Otkud ti kod nas?", a on je odgovorio: "Sve ću vas pobiti!" i zapucao

Otkaz

Stojilković je nedavno dobio otkaz, posle skoro pet godina rada u firmi. Kada se kobnog dana pojavio na ulaznim vratima, to nikome nije bilo čudno.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
U šoku radnici "Privrednog savetnika"
RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nebojša Stojilković

- Kad je došao do firme, prvo se javio koleginici u prizemlju i rekao da se vratio po stvari koje je zaboravio da ponese. Potom se popeo na sprat gde nam se nalaze kancelarije, otvorio prva vrata, iza kojih su se nalazila dvojica kolega, i u Marka ispalio dva hica u grudi i šake - kaže naša sagovornica, koja se još oporavlja od šoka i želela je da ostane anonimna.

Nakon ubistva Kanjevca zamenio je okvir u nameri da nas sve ubije

Stojilković je nakon toga otvorio vrata male sale, u kojoj su se nalazili ostali programeri, i sa vrata direktno u Branka Kanjevca ispalio nekoliko projektila. Nakon toga zamenio je okvir na pištolju u nameri da pobije sve ostale kolege!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
TRAGOVI KRVI, Nebojša zapalio stan pa pucao sebi u čelo

- Branko se srušio sa stolice i pao na pod. Nastala je panika i bukvalno smo gledali kako da spasemo glave. Ljudi su se zaključali u drugoj prostoriji, a Nebojša je pokušao da uđe, ali nije uspeo. U momentu dok je Stojilković pucao u maloj sali za sastanke, Igor Radenković je skočio sa prozora kancelarije i tako se spasao od pomahnitalog kolege - dodaje naša sagovornica.

Potera

Smrti u oči gledao je i njihov kolega Milan Stojanović. On se spasao tako što je pobegao na ulicu u momentu dok je Stojilković menjao okvir pištolja.

- Milan je izleteo na ulicu, međutim, Nebojša ga je primetio i krenuo za njim. Jurio ga je oko zgrade, a Milan je u poslednji čas uspeo da se spase tako što je ušao u autobus koji je u tom momentu bio na stajalištu ispred firme - kaže naša sagovornica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading