ŠEF KOG JE UBIO PROGRAMER iza sebe ostavio JEDNOGODIŠNJEG SINA!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

14.03.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Kanjevac (32), šef u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije" u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, kog je u ponedeljak ujutru ubio bivši zaposleni ove firme, Nebojša Stojilković (30) za sobom je ostavio jednogodišnjeg sina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tragedija u Ruzveltovoj ulici

Kanjevac je hladnokrvno ubijen u ponedeljak dok je sa još nekoliko kolega sedeo u kancelariji na sastanku. Stojilković je mirno ušetao u zgradu sa pištoljem u ruci, ušao na sastanak i pucao u Kanjevca, koji mu je do pre nešto više od nedelju dana bio šef, i kolegu Marka Filipovića. Filipović se još nalazi u bolnici, a Kanjevac je preminuo na licu mesta.

Kako saznaje "Blic", ubijeni šef u ovoj firmi, oženio se pre dve godine, a prošle godine dobio je i svoje prvo dete.

U Jajincima, gde je Branko Kanjevac, živeo sa porodicom, juče su dolazili prijatelji i kolege da Brankovim najbližima izjave saučešće i pokušaju da im pruže reči utehe.

Majka Rada, međutim, nije imala snage za razgovor.

- Molimo vas, razumite nas. Niko nije u stanju da bilo šta kaže. Nadamo se da se to nije desilo, da je sve... Branko nije ni mrava zgazio... - plačnim glasom rekla je žena za "Blic".

Uplakana žena otvorila je vrata stana na Zvezdari, gde živi Brankov otac sa porodicom, i zamolila da se "u ovom trenutku ostave na miru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading