EVO KOLIKO JE OSTAO KRATAK, A KOLIKA KAZNA ČEKA POPA JORDU DILERA!

Autor: Republika

Hronika

15.03.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveštenik Milan Jordović, poznatiji kao pop Jordo - diler skanka, za pokušaj šverca 27 kilograma pomenute droge, trebalo bi, kako saznajemo, da dobije godinu dana kućnog pritvora. Ovakav tretman dobio je nakon što je propevao u policiji i namestio majku i ćerku za koje je trebalo da obavi transport. Za svoje usluge, sveštenik je trebalo da dobije 5.000 evra.

RepublikaFoto: eparhija-zicka.rs
Milan Jordović

Pop Jordo se nakon hapšenja branio ćutanjem. Međutim, vrlo brzo je popustio i ocinkario Svetlanu Popadić (46) i njenu ćerku Anu (24) iz požeškog sela Lopaši, koje se sumnjiče da su organizovale šverc 27 kilograma skanka iz Albanije za Francusku. 

Pare su mu, navodno, trebale za kupovinu stana ili kuće u Albaniji, jer je, kako se navodi, bio fasciniran njihovim primorjem.

 

 

Mnogo se volimo majka i ja ???lopa

A post shared by Ancica (@anapopadic94) on Mar 23, 2017 at 9:15am PDT

Inače, pop Jordo je ostao bez posla u školi i bez novca, pa je bio lak plen majke i ćerke. Upoznali su se u menjačnici koju je Ana držala, jer je često boravio u piljarnici pored. One su ga angažovale da prevozi drogu za njih i vožnja tokom koje je uhapšen nije mu bila prva, ali jeste svešteniku Jordoviću.

 

Sve u svemu, pop je ostao kratak za 5.000 evra, a smeši mu se nanogica na godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Megi

18.10.2018 05:24

Nanogica godinu dana? Sudiju na 40 godina!