POD OVIM USLOVOM BI MILAN IZ UŽICA MOGAO DA ROBIJA ZBOG PREVARE!

Autor: Republika

Hronika

15.03.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj studenta Milana Jevđića se ne stišava, a advokat Aleksandar Radivojević otrkiva da li on za to delo može da krivično odgovara.

RepublikaFoto: instagram.com/jevdjic_milan
Milan Jevđić

- Svako dovođenje nekoga u zabludu, iznošenje činjenica koje su lažne su prevara. Da bi postojalo krivično delo prevare, neophodno je da se iz takve radnje dođe do pribavljanja protivpravne korisi, i na nečiju štetu - navodi on za TV Pink.

Što se tiče Vesne Popov, koja mu je davala novac jer ga videla na televiziji, on navodi da je reč o klasičnoj zabludi radi pribavljanja protivpravne koristi. Na pitanje novinara da li Milan može da odgovara za to, Radivojević otkriva da je to moguće, ali pod jednim uslovom.

- Može, ali u tom slučaju oštećeni moraju da podnesu krivičnu prijavu. Kada bi do toga došlo, ne bi se to ustanovljavalo na televiziji, već bi u jednom procesu zakonom predviđenom, videlo ko govori istinu, ko ne, ko je davao novac i koliko - navodi Radivojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading