PREDAO SE DUŠKO ŠARIĆ! Potvrdio njegov advokat!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

04.01.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov branilac, advokat Radoslav Baćović "Vijestima" je saopštio da se Šarić dobrovoljno stavio na raspolaganje pravosudnim organima Srbije.

PREDAO SE DUŠKO ŠARIĆ! Potvrdio njegov advokat!

Foto: Tanjug, e-stock/A. BAČLIJA, Printskrin/youtube, shutterstock

Pljevljak Duško Šarić predao se jutros srpskoj policiji, nakon čega je sproveden u posebnu pritvorsku jedinicu.

Njegov branilac, advokat Radoslav Baćović "Vijestima" je saopštio da se Šarić dobrovoljno stavio na raspolaganje pravosudnim organima Srbije.

- Biće izveden pred sudiju za istragu, nakon čega ćemo videti kakve ćemo dalje korake preduzeti - rekao je Baćović.

Podsetimo, pljevljak Darko Šarić, kome se u Beogradu sudi za šverc velikih količina kokaina iz Južne Amerike u Evropu i pranje novca, tokom boravaka u inostranstvu i dugogodišnjeg skrivanja pred međunarodnim poternicama, koristio je čak 11 različitih pasoša od kojih su srpski i slovački bili na njegovo ime dok su svi ostali imali lažni identitet.

- Šarić je za Južnu Afriku otputovao 3. aprila 2011. godine, sa grčkim pasošem. U toj zemlji je boravio oko godinu. Posle toga se vratio u Švajcarsku gde se skrivao u trouglu Sen Galen - Cirih - Ženeva. Neki obaveštajni izvori su tvrdili da je tamo bio sve do trenutka kada je odlučio da se preda - kaže izvor RTCG.

Navodi da sve govori u prilog tome kako su odbeglom narkobosu čitavo vreme na tragu bili agenti za borbu protiv droge, i da je on, dok je boravio u Južnoafričkoj Republici sarađivao sa njima i obezbedio im neke jako važne informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading