TUGA U ČAČKU: Mladić u udesu poginuo, devojka životno ugrožena

Autor: novosti.rs

Hronika

18.03.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija je zadesila Čačane. Marko Janković (27) je poginuo, njegova devojka Zorana Stojić (23) je životno ugrožena, teže povrede zadobila je i Ivana Vitorović (22), dok je vozač Marko Petrović (25) prošao sa lakšim povredama, u saobraćajnoj nesreći koja se u petak oko 17 časova dogodila u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: youtube.com/Nezavisne dnevne novine Informer
Foto: Ilustracija

Do udesa je došlo nakon sudara vozila "reno megan" čačanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Marko Petrović, i "nisan terano" barskih tablica, za čijim volanom se nalazio Marko Babović (37) iz Bara.

- Mladići i devojke su turistički boravili u Crnoj Gori, išli su do Budve, a u povratku svratili do manastira Ostrog. Porodica stradalog mladića je u šoku i već su otputovali za Crnu Goru kako bi preuzeli mladićevo telo - pričaju rođaci stradalog Marka Jankovića, koji u Čačku inače važi za uzornog i vrednog momka.

Njegova devojka Zorana Stojić je odmah nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru u Bijelom Polju, hitno transportovana u Klinički centar u Podgorici zbog teških unutrašnjih povreda i krvarenja na plućima.

Ivana Vitorović je zadobila teže, a vozač "megana" Marko Petrović lakše povrede. Oboje su zbrinuti u bjelopoljskoj bolnici.

Nastradali Marko Janković, kako se nezvanično saznaje, bio je suvozač u automobilu, a devojke su sedele pozadi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading