TURČIN KRAO PO KOPAONIKU! Maznuo torbicu sa novcem i dokumentima

Autor:

Hronika

05.01.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen turski državljanin zbog krađe na Kopaoniku

TURČIN KRAO PO KOPAONIKU! Maznuo torbicu sa novcem i dokumentima

Foto: youtube/Jan Kelar


Policija na Kopaoniku je brzom i efikasnom akcijom uspela da uhapsi 50-godišnjeg turskog državljanina A. M., osumnjičenog za krađu torbice tridesetčetvorogodišnjaku u jednoj kladionici. U ukradenoj torbici su se nalazili novac i lična dokumenta, a policija je uspela da pronađe ukradene predmete i vratila ih vlasniku.

Povratak ukradenih predmeta vlasniku

Nakon hapšenja osumnjičenog, policija je uspela da pronađe ukradene predmete i vratila ih vlasniku uz potvrdu. Iako nije precizirano koliko novca se tačno nalazilo u torbici, važno je istaći da su svi ukradeni predmeti vraćeni vlasniku, čime je sprečena veća materijalna šteta.

Određeno zadržavanje osumnjičenom

Osumnjičenom A. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Raški. Krivična prijava za krađu će dodatno biti razmatrana tokom saslušanja, a osumnjičeni će imati priliku da iznese svoju stranu priče pred nadležnim tužiocem.

Ovaj slučaj jasno pokazuje efikasnost rada policije na Kopaoniku i brzu reakciju u rešavanju krivičnih dela, čime se šalje važna poruka o nultoj toleranciji na kriminal i krađu u turističkim mestima kao što je Kopaonik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading