DETALJI TUČE U KRAGUJEVCU! Jedna osoba povređena -koškanje počelo ispred ugostiteljskog objekta!

Autor:

Hronika

14.01.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba lakše je povređena u tuči koja se dogodila u jednom ugostiteljskom objektu u Kragujevcu.

DETALJI TUČE U KRAGUJEVCU! Jedna osoba povređena -koškanje počelo ispred ugostiteljskog objekta!

Foto: Tanjug, Pixabay.com

Policija sankcionisala nasilje

Incident se dogodio u jednom ugostiteljskom objektu u Kragujevcu gde je jedna osoba lakše povređena tokom tuče koja je izbila oko jedan sat iza ponoći.

Prema nezvaničnim informacijama Informera, nekoliko osoba se potuklo, a policija je obaveštena i stigla na lice mesta, uz podršku Interventne jedinice, koja je brzo intervenisala i smirila situaciju.

U trenutku kada je tuča počela, obavšetena je policija. Ubrzo je stigla Interventna jedinica koja je tu tuču ubrzo smirila. Jedna osoba zadobila je lakše telesne povrede, i nije bilo remećenja javnog reda i mira u većem intezitetu, kako su to neki portali preneli - kažu za Informer. 

Jedna osoba je zadobila lakše telesne povrede, ali nije bilo ozbiljnijih poremećaja javnog reda i mira. Izvor Informera, upućen u slučaj, izjavio je da trenutno nije poznat motiv tuče, ali da policija radi na istrazi.

Trenutno se obavljaju razgovori sa učesnicima ali i očevidcima tuče. Policija radi na otkrivanju svih detalja ovog slučaja - rečeno je. 

Istraga je u toku kako bi se utvrdili motivi i odgovornost učesnika tuče.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading