ZORAN IZMASAKRIRAO IGORA , PA TELO IZBACIO IZ KUĆE! Jezivi detalji ubistva u Smederevu, ubijeni imao stravične povrede od noža!

Autor:

Hronika

24.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem.

ZORAN IZMASAKRIRAO IGORA , PA TELO IZBACIO IZ KUĆE! Jezivi detalji ubistva u Smederevu, ubijeni imao stravične povrede od noža!

Foto: Facebook, Branimir Brana Jovanvoić

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Smederevu sud je danas odredio do 30 dana pritvora Z.  J. (42) iz Smedereva, osumnjičenom da je 22. januara na smrt izbo poznanika I. I.

Tužilaštvo je predložilo da mu sud odredi pritvor da ne bi ometao postupak uticanjem na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, a na teret mu je stavljeno krivično delo ubistvo.

Foto: Facebook, Branimir Brana Jovanvoić

Ubistvo u Smederevu

- Osumnjičenom se stavlja na teret da je u ranim jutarnjim časovima lišio života poznanika, sada pokojnog I. I. sa kojim je neposredno pre toga bio kod zajedničkog prijatelja, a potom u jednom ugostiteljskom objektu, da bi mu, kada su došli kući kod osumnjičenog, tu zadao više uboda nožem u predelu grudnog koša, vrata, stomaka i leđa, nakon čega je telo pokojnog izneo iz kuće i ostavio u dvorištu - piše u saopštenju nadležnog tužilaštva.

On se sumnjiči da je u Smederevu, u ranim jutarnjim časovima, ubio poznanika, sada pokojnog I. I, sa kojim je pre toga bio kod zajedničkog prijatelja, a potom i u jednom ugostiteljskom objektu.

Nakon toga, oni su došli kući kod osumnjičenog, i tu mu je kako se sumnja osumnjićeni zadao više uboda nožem u predelu grudnog koša i stomaka, vrata i leđa, nakon čega je telo pokojnog izneo iz kuće i ostavio ga u dvorištu.

Podsetimo, Igor I. (37) iz Lugavčine, koji je juče ubijen u Smederevu, biće sahranjen sutra, 24. januara, a opelo će početi u 12.30 časova u porodičnoj kući. Njegovi najbliži su pozvali sve članove porodice, kao i prijatelje, da ga s njima isprate na večni počinak, kao što se može videti na umrlici koju je njegova sestra objavila na Fejsbuku.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading