(UZNEMIRUJUĆI FOTO) KRVOPROLIĆE U ŽARKOVU: Ubijen opasan momak!

Autor: A.A.

Hronika

21.03.2018

17:27 >> 20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi koja se desila juče oko 17.15 časova na Žarkovu ubijen je Dragoje Trišić (44). Ubistvo se desilo u prolazu zgrade u Trgovačkoj ulici broj 10, u kojoj je Trišić stanovao na četvrtom spratu sa majkom i bratom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Uviđaj: Ovde je ubijen Dragoje

On je pogođen sa dva metka u grudi i na mestu je ostao mrtav, a kako saznajemo, policija je na mestu zločina pronašla četiri čaure.

4

čaure su nađene na mestu zločina

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, napadač je bio obučen u sivu jaknu i imao je kačket. Odmah posle pucnjave ubica je pobegao sa lica mesta, na koje su vrlo brzo stigle policija i Hitna pomoć, ali su mogli samo da konstatuju smrt Trišića.

- Do pucnjave je došlo u prostoru između zgrada u Trgovačkoj ulici u Žarkovu. Napadač je ispalio više hitaca u muškarca koji je preminuo na licu mesta - potvrdili su sinoć u MUP.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Izrešetan: Dragoje od ranije poznat policiji

Komšije u kraju bile su vidno uznemirene ovim događajem, ali nisu želele da pričaju o pokojnom Trišiću.

- Čula sam nekoliko pucnjeva, ali sam pomislila da to deca bacaju petarde kao i obično, tako da nisam izašla napolje. Nažalost, kada je stigla policija, videla sam da ništa nije uobičajeno i da je čovek ubijen - kaže jedna žena iz komšiluka.

Napadač je, kako saznajemo, nosio sivu jaknu i kačket

Stradali Dragoje Trišić je poznat po tome da je imao probleme sa zakonom. Tri puta je pravosnažno osuđivan na uslovne kazne, između ostalog, i zbog trgovine narkoticima, a protiv njega je podneseno više od 20 krivičnih prijava. Za sada nisu poznati motivi ove likvidacije, a može samo da se pretpostavi da su u pitanju neraščišćeni stari računi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading