UHAPŠENI ZA ŠVERC CIGARETA U VREDNOSTI OD PREKO 2 MILIONA EVRA!

Autor: Republika

Hronika

22.03.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevačka policija, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsila je pet osoba osumnjičenih da su krijumčarili cigarete ukupne vrednosti veće od 2,2 miliona evra.

RepublikaFoto: Uprava carina
Foto: Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju Tužilaštva za organizovani kriminal, ta kriminalna grupa osumnjičena je da je od početka do novembra 2017. godine švercovala cigarete u Srbiji, prenose beogradski mediji.

U tom periodu policija je u 15 odvojenih akcija ukupno zaplenila 156.332 boksa cigareta ukupne vrednosti 262,6 miliona dinara ili oko 2,22 miliona evra.

Cigarete su oduzete od kupaca koji su te cigarete nabavili od te organizovane kriminalne grupe, čija su se skladišta nalazila na više lokacija u Beogradu, Mladenovcu i Aranđelovcu. U tužilaštvu su u toku saslušanja osumnjičenih, nakon čega će tužilac za organizovani kriminal odlučiti o daljem postupanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading