Detalji istrage o ubistvu Dragoja Trišića: ZNAO SAM DA MU RADE O GLAVI

Autor:

Hronika

22.03.2018

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za ubicom Dragoja Trišića (44), koji je prekjuče oko 17.10 likvidiran u Trgovačkoj ulici u Žarkovu. Kako Srpski telegraf saznaje, Trišić je držao nekoliko prestoničkih lokala i splavova, pa se pretpostavlja da motiv ovog ubistva mogu da budu neraščišćeni poslovi oko tih objekata. Takođe, Trišić je nekoliko puta bio uslovno osuđivan zbog trgovine narkoticima, pa policija ispituje i njegovu ulogu u narko-tržištu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Uviđaj: Trišić ubijen sa četiri metka

Obilazio majku

Trišić je kobnog dana krenuo u posetu majci i bolesnom bratu, kod kojih je gotovo svakodnevno odlazio. Likvidiran je u trenutku kada je prilazio ulazu zgrade.

- Sačekao ga je u prolazu između zgrada i ispalio u njegovom pravcu četiri metka, od kojih su ga dva pogodila u grudi, a dva u stomak. Na licu mesta je pao mrtav, a ubica je prvo laganim hodom, a zatim trčeći pobegao ka centru Žarkova. Napadač je na glavi imao fantomku, a nosio je sivu ili bež jaknu i teksas pantalone - kaže naš izvor iz istrage.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Prilikom uviđaja kod nastradalog Trišića pronađen je pištolj u njegovom vlasništvu.

- On je duže vreme sumnjao da mu rade o glavi i zbog toga je stalno nosio pištolj sa sobom, ali ljudima oko sebe nije hteo da kaže na koga i zašto sumnja. Očigledno su ga uhvatili nespremnog jer je u momentu ubistva njegov pištolj bio zakočen - kaže naš sagovornik.

Prema rečima poznanice ubijenog, on je još kao tinejdžer ostao bez oca, a osim majke ima starijeg, teško bolesnog brata, nije imao nikog.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Prepustio se ulici

- Majka je morala da vodi brigu o bolesnom sinu i nije mogla da drži i Dragoja pod kontrolom. On se tada prepustio ulici, upao je u loše društvo i počeo da radi stvari koje su van zakona - kaže naša sagovornica i dodaje da je Trišić bio sportski tip.

- Vodio je računa o sebi, redovno trenirao, nije pušio, niti pio, niti je koristio narkotike - dodaje ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading