EVO KO JE ŽENA KOJOJ JE JELENA MARJANOVIĆ POSLALA PORUKU PRED SMRT!

Autor:

Hronika

23.03.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su pojedini mediji preneli da je ubijenu pevačicu neposredno pred smrt kontaktirala muška osoba, Srpski telegraf saznaje da je u pitanju doktorka Milana Š. koja je lečila Jeleninu majku Zoricu Krsmanović.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, pokojna Jelena je 2. aprila 2016. između dva telefonska poziva - onog koji joj je uputila kuma Vera i onog koji joj je uputila majka, razmenila SMS-ove sa doktorkom u 16.43 časova, navodno, neposredno pre smrti. 

Zatim je Sud u naredbi Višem javnom tužilaštvu da se optužnica protiv Zorana Marjanovića (39), vrati na dopunu istrage naveo i da je neophodan iskaz doktorke kao svedoka kako bi se približilo rešavanju slučaja.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

Međutim, ovakvu reakciju suda u tužilaštvu smatraju kao nepoverenje prema njima.

- Doktorka nema nikakve veze sa zločinom i tužilaštvo je odlučilo da je ne ispituje jer bi njen iskaz bio nebitan - kaže izvor našeg lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mila

24.03.2018 15:31

Možda je doktorka nebitna ali je itekako bitno da se utvrdi da li joj je Jelena poslala poruku, kakva je poruka bila i da li je tu bilo sve uobičajeno ili je poruka bila fingirana..