NOĆ NA ULICAMA BEOGRADA: Troje povređenih u dve saobraćajne nesreće!

Autor: Tanjug

Hronika

24.03.2018

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nezgode, u isto vreme, u kojima su lakše povređene tri osobe, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Prema njenim rečima, u 20.48 u ulici Vojislava Ilića kod broja šest, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena devojka starosti oko 26 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

U isto vreme, 20.48, na novom Novosadskom auto-putu kod skretanja za Dobanovce u smeru ka Beogradu, dogodila se druga saobraćajna nezgoda u kojoj su povređeni devojka starosti oko 22 godine i muškarac (30), koji su odbili dalji prevoz i zbrinuti na licu mesta.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se noćas najviše javljali astmatičari, srčani, osobe sa hipertenzijom i malignitetima, rekla je Macura i dodala da je Hitna pomoć noćas zabeležila 102 intervencija od kojih 19 na javnom mestu.

Juče u toku dana Hitna pomoć je imala 131 intervenciju od kojih 28 na javnom mestu, a dogodilo se tri udesa u kojima nije bilo teških povreda, rekla je Macura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading