"KAO DA JU JE UBIO BRAT" U DANU KADA JE KOSTA KECMANOVIĆ USMRTIO ADRIANU SE SVE PROMENILO! Njena majka jedva izustila: Nedeljni ručak nam se pretvorio u odlazak na GROBLJE!

Autor:

Hronika

14.02.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u sudnici su plakali!

"KAO DA JU JE UBIO BRAT" U DANU KADA JE KOSTA KECMANOVIĆ USMRTIO ADRIANU SE SVE PROMENILO! Njena majka jedva izustila: Nedeljni ručak nam se pretvorio u odlazak na GROBLJE!

Foto: Republika.rs, Printscreen

"Vrisnula sam i pala na kolena na Slaviji kada mi je muž javio da nam je cerka ubijena" : Potresnim svedočenjem o masakru Koste Kecmanovića, Biljana Dukic govori o najvećem životnom gubitku i bolu.

 

Foto: tiktok.com/printscreen

 

 

Majka u "Ribnikaru" ubijene devojčice Adriane Dukić pred Višim Sudom u Beogradu govorila je o stravičnom bolu sa kojim se bori od 3. maja prošle godine kada je ostala bez ćerke. Majci ubijene djevojčice Adriane jedne od 10 žrtava tinejdžera Koste Kecmanovića više puta je falilo snage danas na da nastavi svedočenje. Mi smo mrtvi od tog dana. Doživotno ćemo biti mrtvi.
 
Nedelja je umesto dana za porodični ručak postala dan za groblje. Idemo stalno na Adrianin grob. Dane i ja smo živeli  za porodicu. Moj život su moja deca.  lKada me Dane pitao ćemo da sahranimo Adrijanu? Nisam znala gde sam i  rekla sam šta me pitaš i da to nije bio naš plan .

Imali smo plan da budemo srećna porodica i da imamo skroman i lep život. Nije bio naš plan da ostanemo bez deteta,  da sahranimo dete od 14 godina!- staloženo je govorila Biljana.

Neutešna majka je ispričala da ne zna kako ce dvoje njihove mladje dece da nastave dalje normalan život.


- Ćerka je postala nestašna, svadja se sa učiteljicom. Sin odbija da uči. Marina je ostala bez najvećeg uzora , a Danilo bez podrške. Idemo svi na psihoterapije- rekla je lomeći šake.

Ova nežna žena od koje je ćerka nasledila lepotu i bila već stasala u čarobno lepog devojčurka  ispričala je najteži momenat u svom životu kada je tog prokletog majskog dana lutala tražeći  ćerku više sati i na kraju krenula kući kako joj je muž rekao, da bi je na trgu Slavija zatekla strahota.

- Kada je Dane otišao u policiju ja sam ostala ispred škole, stigla mi je od njega poruka da idem kuci. Bila sam na Slaviji kada me je Dane pozvao pošto je u policiji saznao i vičući mi slomljen rekao "Nema više naše Adriane".

Vrisnula sam i pala na kolena. Neko me je povezao do zgrade, ne znam ko , ni kako sam se našla u stanu. Vrištala sam užasno od bola. Kod kuće su već bili moji mama i tata slomljeni, komšije, prijatelji, već su svi znali- ispričala je Dukićeva.

Njen suprug, Adrianin otac je užasno teško podneo svedočenje supruge i sve vreme je žmureo sa licem zagnjurenim u dlanove i povremeno posmatrao Biljanu da li je u stanju da govori.

Biljana je istakla da želi da sazna odgovore na pitanje sa kojim leže i budi se- zašto je Kosta ubio njihovu ćerku i drugu decu i školskog čuvara.

Republika

Foto: Republika.rs, Printscreen

 

 


Ona je ispričala da je Adriana želela da postane doktor da bi izlečila srce svog dede.

-  Moj tata je rekao: "Ja ću uveliko da umrem dok ti Anči završiš, a sahranio je svoju Anči.

Nesrećna žena je prepričala poslednje jutro sa ćerkom.

- Tog jutra je bila vesela otišla je srećna u školu i mahnula mi je dok je ispred zgrade čekala Daneta da krenu kolima i više je nisam videla- plačnim glasom priča ona i nastavlja:

- Adriana me je  pitala tog jutra da ne ide u školu jer je imala kontrolni iz matematike, a nije naučila. Rekla sam joj da je imala sve te dane prethodne praznika 1. i 2. maj i da treba da ide u školu,  ali ispalo je da nije trebalo da ode- govori Biljana.

Sa tugom do neba majka priča da je sa ubijenom ćerkom provela dane pred masakr u kom je ubijena.

- Bile smo zajedno tih dana,  šetale smo shopingovale i ručake. Mladja deca su bila na kampu u Crnoj Gori. Otkad je ušla u pubertet postale smo kao drugarice. Pričale smo o svemu. Ona je bila posebna, nezna, odgovorna i ozbiljna za život. Inače je bila srećno i nasmejano dete koje je stasalo neosrtno za nas roditelje. Lagana kao leptir- zaključila je Biljana.

Kao da ju je brat ubio - dodala je Biljana. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neda

14.02.2024 17:19

Vecita tuga

Simona

14.02.2024 17:20

Roditelji Koste Kecmanović su prvenstveno odgovorni, a onda i psiholog i pedagog škole ( ti psiholozi i pedagozi jednom moraju nešto da rade- a ne samo kao do sada da figuriraju i dobijaju plate)