SAOBRAĆAJKA U BEOGRADU: Teško povređen muškarac!

Autor: Tanjug

Hronika

25.03.2018

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima su povređene ukupno tri osobe, među kojima jedna teško, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: pixabay.com
Noć u Beogradu

Prema njenim rečima, na Kružnom putu u blizini hotela "1.000 ruža" teške povrede noćas je zadobio 59-godišnji muškarac, koji je s prelomima leve butne kosti, podlaktice i nadlaktice i tupom povredom abdomena prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

U 20:07 sati u Prvomajskoj ulici kod broja 33 u Dobanovcima povređena je 57-godišnja ženska osoba, koja je tom prilikom zadobila povredu glave i prebačena u Urgentni centar.

Na Surčinskom putu, kod petlje Jakovo-Bečmen, u 00:47 sati tupe povrede glave i grudnog koša zadobio je muškarac star oko 46 godina, nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 96 intervencija od kojih 19 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani i astmatičari.

Juče su, dodala je Macura, zabeležene 123 intervencije Hitne pomoći od kojih 27 na javnom mestu, a dogodile su se dve saobraćajne nezgode, obe s lakšim povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading