ZASTRAŠUJUĆE! ADRIANA PREDOSETILA SVOJU SMRT!? U stihovima za majku nagovestila mogući kraj!

Autor:

Hronika

26.02.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresni stihovi Adriane ubijene u masakru u "Ribnikaru" pred tragičnu smrt kidaju dušu.

ZASTRAŠUJUĆE! ADRIANA PREDOSETILA SVOJU SMRT!? U stihovima za majku nagovestila mogući kraj!

Foto: Nikola Mutić, Facebok

Adriana Dukić ubijena u masakru Koste Kecmanovića 3. maja, kao da je predosetila da će da se dogodi nešto strašno. Devojčica je napisala pesmu koju je posvetila svojoj majci i u divnim stihovima joj poručila da će njihova ljubav večno da traje bez obzira gde se ona nalazila.

- Ako me beogradski putevi odnesu iz tvog zagrljaja, ti si moja mila majka i neću te zaboraviti - napisala je Adriana u pesmi koja sada razara dušu njenih najmilijih. 

Ove stihove sada tumače svi oni koji su imali priliku da ih čuju i komentarišu kako je zastrašujuće ako je devojčica imala neki nagoveštaj zla. 

Ono što je sigurno je da nikako nije mogla imati bilo kakav predznak masakra koji je monstrum pocinio u Osnovnoj školi" Vladislav Ribnikar".

Majka ubijene tinejdžerke, Biljana Paunović je pre desetak dana u sudu protiv ubice, njegovih roditelja, škole i države, izjavila je da je Adrianino ubistvo za nju još teže time što je usmrtio školski drug u Srbijii u koju su se preselili godinu i po dana ranije.

- Ovo je za mene kao da je Adrianu ubio brat. Dok smo živeli u Franciskoj ja sam radila u apoteci i uvek bih dala sve od sebe da pomognem kada dođe neko iz Srbije. Ovde kad smo se preselili, i nepoznate ljude sam doživljavala kao blizak rod, mlađe kao braću i sestre, a starije kao da su mi majka ili otac - rekla je pred sudom neutešna četrdesetogodišnja Biljana.

Posle masakra ona je kao i čitava njena porodica izgubljena jer ne zna kako, ni gde da nastave dalje. Verovali su da je Srbija bezbednija zemlja i zato su se i doselili iz Francuske gde su svi rođeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading