STRAŠNA NESREĆA KOD OSTRUŽNICE: Vozila uništena, dve osobe povređene (FOTO)

Autor:

Hronika

05.03.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća kod Ostružnice

STRAŠNA NESREĆA KOD OSTRUŽNICE: Vozila uništena, dve osobe povređene (FOTO)

Foto: shutterstock


Danas oko 17 sati, na putu kod Ostružnice, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je izazvala značajnu pažnju javnosti. Prema informacijama sa društvenih mreža, na kojima su se pojavile fotografije nesreće, može se videti da su dva automobila pretrpela ozbiljna oštećenja.

Povređene dve osobe

Uzrok ove nesreće još uvek nije poznat, ali prema prvim izveštajima, dve osobe su povređene i trenutno se nalaze pod medicinskom negom. Hitna pomoć je brzo reagovala i pružila im neophodnu medicinsku pomoć na licu mesta pre nego što su prevezene u bolnicu.



Reakcija nadležnih organa

Policija je odmah izašla na lice mesta kako bi sprovela istragu i utvrdila uzroke ove teške nesreće. Saobraćaj je bio blokiran u oba smera dok se ne utvrdi uzrok i uklone vozila sa puta. Nadležni organi apeluju na vozače da budu posebno oprezni i da poštuju saobraćajne propise kako bi se izbegle ovakve tragedije.

Podsećanje na važnost bezbednosti u saobraćaju

Ova nesreća još jednom naglašava važnost bezbedne vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Saobraćajne nesreće mogu imati ozbiljne posledice po živote ljudi i njihove porodice, te je neophodno da svi učesnici u saobraćaju budu odgovorni i pažljivi.

Teška saobraćajna nesreća kod Ostružnice je podsetnik na to koliko je važno voditi računa o bezbednosti u saobraćaju. Nadamo se brzom oporavku povređenih osoba i apelujemo na sve vozače da budu pažljivi i odgovorni za volanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading