PANIKA U GRADSKOM PREVOZU: Tamnoputi student medicine nasrnuo na kontrolorku!

Autor:

Hronika

28.03.2018

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gradskom autobusu GSP, na Banovom brdu, umalo je nastradala kontrolorka Bus plusa.

RepublikaFoto: twitter.com/Mondo_Zabava
Haos na Banovom brdu

Kako saznajemo sa lica mesta, u beogradskom autobusu 37, na Banovom brdu, mlađi muškarac fizički je nasrnuo na kontrolorku, jer nije imao otkucanu kartu.

Naime, kontrola je ušla u vozilo, i došla do dotičnog putnika, tražila mu je Bus plus kartu. Počelo je prepirkama i ubeđivanjem od strane mlađeg putnika da na karti "ima kredita", iako aparat to ne pokazuje. 

Kontrolorka Bus plusa pridružila se njegovom koškanju, pa je mlađeg muškarca tamne puti da naterala da napusti vozilo, što je nerado i učinio.

Međutim, već na sledećem stajalištu, kako su se vrata autobusa otvorila, nasilno i agresivno uleteo je u autobus isti putnik, skočivši na kondukterku udarajući je i šutirajući.

- Skloni se od mene, budalo jedna! Sa koje grane si ti sišao? - urlala je kondukterka.

Među putnicima nastala je panika, a autobus je bio zaustavljen.

Ostali putnici, kao i stariji kolega kontrolor uspeli su da odbrane nižu i sitnu kontrolorku od agresivnog crnca. On nije uspeo da se odbrani od njenog "jezika" i pretnji.

Kako nezvanično saznajemo, putnik je student Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. A njegovo nedolično ponašanje prijavljeno je nadležnim organima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading