KOBNA GEJ ORGIJA KOD PANČEVA: PREDOZIRAO SE HEROINOM kod dečka u krevetu

Autor: alo.rs

Hronika

28.03.2018

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić L. S. (29) pronađen je mrtav u kući nepoznatog muškarca u Banatskom Novom Selu kod Pančeva. Prema nezvaničnim informacijama, on se predozirao heroinom, a prvobitnu informaciju da je pronađen u krevetu devojke meštani negiraju, aludirajući na "gej vezu".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: ilustracija

Telo mladića pronađeno je u ponedeljak, navodno u krevetu, u Banatskom Novom Selu. Kako saznaje Alo prvi rezultati istrage pokazali su da se nesrećni mladić predozirao heroinom.

Lekari su brzo stigli, ali nažalost nisu mogli da mu spasu život. Prvobitnu informaciju, prema kojoj je mladić pronađen mrtav u krevetu devojke, meštani negiraju.

- Preminuli mladić nije iz Banatskog Novog Sela! On je došao kod jednog muškarca u posetu. Ovde pričaju da je reč o gej aferi jer dečko kod kojeg je bio u kući, navodno homoseksualne orijentacije. To veče je nekoliko mladića bilo kod njega. L.S. je inače heroinski zavisnik, pa se to veče najverovatnije predozirao. Kada su ostali momci primetili da mu nije dobro, pokušali su da ga povrate i probude, međutim bezuspešno. On je već bio mrtav i nije mu bilo spasa - ispričao je jedan od meštana Banatskog Novog Sela.

On je istakao da je mladić, u čijoj je kući pronađen leš, stalno dovodio u svoju kuću muškarce.

- Ne znam čime se bavi, ali znam da malo-malo, pa ga nema. Međutim, uvek se vrati sa nekim muškarcem za kojeg pričaju da mu je dečko. Kod njega su često dolazili muškarci, pa je tako bilo i kobne noći. Bilo je nekoliko njih, a onda se dogodila tragedija.

- Kažu da je L.S. pronađen u krevetu. Njegov domaćin je razveden, ima čak i dete, a majka i sestra su mu udovice. On je korektan kao komšija, a šta radi u svoja četiri zida, to je njegova stvar - kaže sagovornik.

Nije poznato odakle je L.S. i da li je ranije imao zdravstvenih problema zbog droge niti u kakvoj je vezi bio sa domaćinom. Meštani su potreseni zbog gubitka mladog života, koji je, kako oni kažu, prekinut zbog poroka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading