OTAC SILOVAO ĆERKU I NAPRAVIO JOJ DETE! Jeziv slučaj nasilja u Nišu! IZREČENA PRESUDA I TO RIGOROZNA!

Autor:

Hronika

19.03.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je prethodno bila smeštena u hraniteljskoj porodici, ali se vratila ocu u Niš nakon što je napunila 18 godina.

OTAC SILOVAO ĆERKU I NAPRAVIO JOJ DETE! Jeziv slučaj nasilja u Nišu! IZREČENA PRESUDA I TO RIGOROZNA!

Foto: shutterstock

Viši sud u Nišu doneo je presudu kojom je B. M. (52) osuđen na zatvorsku kaznu od devet godina i dva meseca zbog višestrukog silovanja svoje 21-godišnje ćerke, koja je rodila i njegovo dete.

Ova presuda je rezultat detaljne istrage i DNK analize koja je potvrdila užasne sumnje da je optuženi otac zapravo i otac deteta svoje ćerke.


B. M. je optužen da je prvi put počinio gnusno krivično delo još 2020. godine i to tek nakon što je njegova ćerka napunila 18 godina i postala punoletna.

Devojka je prethodno bila smeštena u hraniteljskoj porodici, ali se vratila ocu u Niš nakon što je napunila 18 godina, ali je nažalost postala žrtva zlostavljanja. Prema optužnici, B. M. je koristio priliku i silovao svoju ćerku kada bi ostala nasamo sa njom, a istraga je pokazala da je prvo silovanje počinjeno odmah po njenom dolasku u kuću.


Nakon što je devojka zatrudnela, otišla je kod majke u Sremsku Mitrovicu i sve joj ispričala. Žena ju je odvela na ginekološki pregled gde je utvrđeno da je u poodmakloj trudnoći. Niška Kriminalistička policija je odmah reagovala i sprovela istragu, a ključni dokaz je bila DNK analiza koja je potvrdila užasnu sumnju da je B. M. otac deteta svoje ćerke.

Iako je optuženi negirao incest i silovanje, sud je doneo jednoglasnu odluku o njegovoj krivici. Sudsko veće je produžilo pritvor optuženom do izdržavanja kazne, a ovaj slučaj je pokazao važnost temeljne istrage i forenzičkih analiza u procesu pravde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
veverice

20.03.2024 10:12

strašno , trebao je uslovno na 3 meseca. pa ako opet to uradi onda kazna 2-3 gopdine. ipak mu ona dolazi na noge!!!!