POLICAJAC DILER IZ BORA IMAO SAUČESNIKA: Ovo je dokaz za to

Autor: Alo, Republika

Hronika

30.03.2018

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac Ivan Melenković (34), zaposlen u Policijskoj upravi u Boru, imao je najverovatnije saučesnika u krađi dva kilograma heroina iz metalne kase, u kojoj se čuvaju oduzeti narkotici!

RepublikaFoto: pixabay.com

On je neopaženo izneo drogu iz zgrade, a vrednost heroina na ulici, koji je prodao za 2.000 evra, iznosi oko 40.000 evra!

Kako Melenković do sada nije progovorio, policija sumnja da je on ukradeni heroin veoma brzo rasprodao. Ili mu je bio potreban novac, ili nije smeo da kod sebe drži toliku količinu narkotika.

- Melenković, pretpostavljamo, nije mogao sam da ukrade dva kilograma heroina. Očigledno da je imao ključ od sefa. On je radio u voznom parku, ali i kao domar. Imao je ključeve od kancelarija, ali nikako od sefa u kojem se čuvaju zaplenjeni narkotici - prenosi Alo.

Njega su uhapsili pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije i Policijske uprave u Boru u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru.

U istoj akciji uhapšeni su i D. S. (25) iz Bora i S. S. (32) iz Novog Sada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

- Gram čistog heroina košta na ulici oko 20 evra. Znači, Melenković je dva kilograma prodao za 2.000 evra, a njegova ulična vrednost iznosi 40.000 evra. To dokazuje da je bio u velikoj žurbi - kaže izvor blizak istrazi.

U zgradi borske policije od preksinoć je u toku tumbanje papirologije, informativni razgovori sa zaposlenima, provera dokumentacije, provera rasporeda rada u svim sektorima, provera nadzornih kamera...

Kako nezvanično saznajemo, nadležni u borskoj policiji otkrili su pre osam meseci da nedostaje heroin. Tada je urađen popis zaplenjenog narkotika.

- Bili smo u šoku! Nikada nam kod popisa nije falio nijedan gram marihuane, a kamoli skuplje droge. Odmah smo reagovali tajnom akcijom – saznaje „Alo!“ nezvanično.

Više javno tužilaštvo je sinoć je saslušalo osumnjičenog Melenkovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading