SUD DONEO ODLUKU O ZORANU MARJANOVIĆU!

Autor: Republika

Hronika

30.03.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je produžio pritvor Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, zbog uznemiravanja javnosti i zbog toga što je protiv njega u toku dopuna istrage.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Zoran Marjanović

Portparol suda Mirjana Piljić precizirala je da je Apelacioni sud odbio kao neosnovanu žalbu Marjanovićevog branioca i potvrdio rešenje Višeg suda u Beogradu od 13. marta, kojim mu je produžen pritvor za 30 dana. Ona je dodala da Apelacioni sud smatra da je prvostepni sud za svoj zaključak o opravdanosti daljeg zadržavanja okrivljenog u pritvoru, u pogledu svih neophodnih elemenanta dao dovojno jasne i agrumentovane razloge.

Pored toga, Apelacioni sud je imao u vidu i fazu krivičnog postupka, u kojoj je po naredbi Višeg javnog tužilaštva od 22. marta, potrebno dopuniti istragu i preduzeti još dokaznih radnji.

Ovaj pritvor može da traje do 12. aprila kada će razloge za pritvor sud ponovo ispitati.

Protiv Marjanovića je u toku dopuna istrage koju sprovodi tužilaštvo, pošto mu je Viši sud 20. marta vratio optužnicu od 9. februara i naložio da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, u cilju ispitivanja osnovanosti optužnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading