ŠOKANTNO: SILOVATELJ IZ VRANJA OSLOBOĐEN!

Autor: alo.rs

Hronika

01.04.2018

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju ukinut je pritvor S.N. (24) iz Vladičinog Hana, koji je osumnjičen za dvostruko silovanje A.S.(19) iz sela Stubal.

Jezivi slučaj u Vranju

Nasilje nad devojkom iz obližnjeg Stubla, kojoj je osumnjičeni bio šef u privatnoj firmi u Vladičinom Hanu, dogodilo se u noći između 14. i 15. novembra prošle godine u selu Suva Morava. Osumnjičeni je poznanicu prinudio na obljubu primenom sile u kući svog druga M.A. u Suvoj Moravi.

Devojka i njen šef u preduzeću kritične noći boravili su u kafiću u Vladičinom Hanu. Oštećena je stražnim organima ispričala da joj je poznanik u piće stavio neko uspavljujuće sredstvo dok se nalazila u toaletu. Posle ispijenog omamljujućeg pića devojci je pozlilo. Osetila je mučninu. Izašli su napolje i autoobilom se zaputili prema Stublu, u kojem devojka živi sa porodicom.

Omamljenu i malaksalu devojku mladić je odvezao do kuće svog prijatelja u Suvoj Moravi, na pola puta do Stubla. Čin obljube nasilnik je nad nemoćnom poznanicom ponovio u dva navrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

26.05.2018 09:53

Ovo je poziv silovateljima od našeg pravosuđa da siluju do mile volje, da sipaju tablete u piće i da rade šta im se prohte. Zanima me da li bi bio oslobođen da je silovao dete sudije i tužioca i da je sve isto uradio. Ovo je za trenutno razrešenje.