HITNA POMOĆ I POLICIJA U KUĆI MAJKE DEJANA DRAGIJEVIĆA! Inspektori nakon boravka izašli sa nekoliko kesa

Autor:

Hronika

08.04.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kola Hitne pomoći su ušla u dvorište da pomognu Svetlani Dragijević

HITNA POMOĆ I POLICIJA U KUĆI MAJKE DEJANA DRAGIJEVIĆA! Inspektori nakon boravka izašli sa nekoliko kesa

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Hitna pomoć je došla u kuću majke Dejana Dragijevića, koji je optužen za ubistvo Danke Ilić.

Kola Hitne pomoći su ušla u dvorište da pomognu Svetlani Dragijević, majci osumnjičenog oko 18.15 časova, preneo je Telegraf.

U isto vreme, inspektori su došli i nakon kratkog boravka izašli s nekoliko kesa.

Dejan Dragijević (50) izneo je šokantne detalje o ubistvu dvogodišnje Danke Ilić, priznavši da ju je udavio nakon što ju je njegov kolega Srđan Janković (50) udario službenim automobilom. Uz to, otkrio je da su mu otac Rade Dragijević (73) i brat Dalibor Dragijević (40) pomagali u skrivanju tela deteta, premeštajući ga na drugu lokaciju sa deponije gde je navodno prvo bačeno. Uz sve ovo, juče je i tragično preminuo Dalibor Dragijević, nakon što je doživeo srčani udar u policijskoj upravi Bor.

Foto: Facebook

Dejan Dragijević

Dejanova majka Svetlana odmah nakon hapšenja sina stala je u njegovu odbranu, ističući kako je on njen oslonac i kako bi uradila sve za njega.

Kad sam čula šta se desilo, ja sam imala 180 sa 100 pritisak, a 94 otkucaja (srca u minutu). Rekla sam da idem u Hitnu (pomoć), ali nije je bilo, jer bili su ovi u Banskom Polju. I nisam dobro ni sad.  Dejan je dobar sin, sluša ovde, on je bio moja desna ruka. Za sve. Zato ja plačem, sve bih uradila za njega, on je bio moja desna ruka. Voleo je neku čašicu samo da popije. Ništa mi nije rekao za devojčicu. Uhapsili su ga na poslu. Nisam ga videla. On treba sad da se kupa, da se brije, odelo da se promeni. Ja sam na televiziji čula. - bila je prva reakcija majke osumnjičenog D. D.

Svetlana je ubeđena da njen sin nje počinio užasan zločin uprkos saopštenju policije da ga je sam i priznao.

Kažem da nije on bio. Garantujem 1.200-300 posto da on to uopšte nije uradio - rekla je ona za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading