SKANDAL na pomenu nastradaloj pevačici: Jelenini i Zoranovi rođaci se izbegavali

Autor:

Hronika

03.04.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na groblju Zbeg u Borči juče je obeleženo dve godine od ubistva Jelene Marjanović (33), a porodice Krsmanović i Marjanović učinile su sve da se ne sretnu. Deo Krsmanovića pomen Jeleni dao je još u subotu, a Marjanovići su juče na grobu održali opelo, ali tek nakon što su odatle otišle Jelenine tetke!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tuga teška

Ko je došao

- Ko će drugi da joj dolazi na grob nego mi? Bolje da je Jelena nama palila sveću, a ne mi njoj - sa suzama u očima rekla je Jelenina tetka Goca, koja je na groblje izašla sa sestrama Slavicom i Ljubicom.

One nisu želele da komentarišu Zoranovo hapšenje, već su samo kratko odgovorile: "Ništa ne znamo." Nakon što su položile cveće i zapalile sveće, poljubile su Jelenin grob i otišle na nasip, na mesto na kome je 3. aprila nađeno pevačicino izmasakrirano telo. Tamo su na spomen-ploču takođe položile cveće, ali i bacile latice cveća i lokvanje u kanal u kojem je Jelena nađena.

Mala Jana nije bila na pomenu jer je sa drugarima iz vrtića na rekreativnoj

Nakon njih, na groblje Zbeg su došli članovi porodice Marjanović. Otac Vladimir stigao je svojim automobilom sa kumom Verom, dok je drugim vozilom došao Zoranov sin iz prvog braka Uroš sa drugom. Na pomenu se nije pojavila Zoranova majka Zorica, ali ni brat Miloš, snaja Milica i ćerka Jana.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

- Zorica nije bila čak ni na sahrani, navodno da ne bi ugrozila svoju energiju. Mnogima je upalo u oko što na pomen sada nije došao Miloš sa ženom. Neki veruju da mladenci prve godine braka ne valja da izlaze na groblje. Pretpostavljam da su zbog toga ostali kući, ko će ga znati... - prokomentarisao nam je jedan od meštana Borče, dok je Vladimir za malu Janu objasnio da nije došla jer je na rekreativnoj nastavi sa drugarima iz vrtića.

- Bila je za 8. mart i ostavila mami poklončiće. Mi je na groblje dovodimo kad god ona poželi - rekao je on.

Loš znak

Dodatnu napetost na groblju upotpunio je mali incident kada je flaša vina koja je služila za opelo pala i slomila se, a crveno vino se prolilo po Jeleninom grobu! To je uznemirilo okupljene jer su mnogi to shvatili kao neku vrstu predskazanja i loš znak!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SPASIC LAZOV

03.04.2018 10:42

Spasic nije bio nikakav funkcioner u db vec obican knjigovodja i kafe kuvar. Taj laze za pare i rodjene bi prodao.