ITALIJANI NAM POHAPSILI DECU NA EKSKURZIJI!

Autor: Informer

Hronika

03.04.2018

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica beogradskih srednjoškolaca uhapšena su prošle nedelje na ekskurziji u Italiji pošto su uhvaćeni u krađi u autletu "Di Pjave" nedaleko od Venecije.

Njih su karabinjeri priveli u stanicu, jednog su satima ispitivali, dok je cela grupa detaljno pretresana, sve dok im nije dozvoljen povratak u Srbiju.

Međutim, direktor turističke agencije, preko koje su đaci putovali sa profesorom, Mirko Levajac, tvrdi da nisu tačna pisanja italijanskih medija koji su nedavno tvrdili da je jedan učenik preprečio put prodavačici da ne bi uhvatila njegovog druga, već da je ona celu priču "napumpala".

Jedan učenik je prošao bez ikakve kazne, dok je drugi, čija je krađa zabeležena sigurnosnim kamerama, uveden u evidenciju italijanske policije.

Kako piše list Informer, radi se o učenicima jedne tehničke škole u Beogradu, koji nisu bili na zvaničnoj ekskurziji, već je putovanje organizovao jedan od nastavnika u školi, koji ih je i vodio.

Levajac je potvrdio ova saznanja.

- Sve je bilo u najboljem redu do poslednjeg dana, kada smo pred povratak u Beograd svratili u autlet "Di Pjave". Tamo je obezbeđenje zadržalo dvojicu učenika zbog krađe i pozvalo policiju. Kada su policajci pregledali snimke, ustanovljeno je da je jedan maturant zaista pokušao da ukrade novčanik "Kelvin Klajn", zbog čega su zapištala vrata pri izlasku. Drugi učenik je novčanik prvo stavio u džep, ali ga je vratio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading