MESECIMA PROGANJAO BIVŠU DEVOJKU! Sin ubijenog pripadnika JSO u pritvoru! ŽENI BEZ PRESTANKA SLAO PORUKE, IŠAO NA POSAO, PRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA!

Autor:

Hronika

19.04.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela.

MESECIMA PROGANJAO BIVŠU DEVOJKU! Sin ubijenog pripadnika JSO u pritvoru! ŽENI BEZ PRESTANKA SLAO PORUKE, IŠAO NA POSAO, PRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA!

Foto: Shutterstock

Dana 19.04.2024. godine, u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni F.P. (rođen 1990. godine) zbog krivičnog dela proganjanje iz člana 138a stav 1. Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se stavlja na teret da je krivično delo izvršio na štetu svoje bivše emotivne partnerke kojoj je u vremenskom periodu od meseca novembra 2023. godine do aprila 2024. godine, uprkos činjenici da oštećena ne želi komunikaciju sa njim, slao poruke putem elektronske pošte i društvenih mreža, pa je u više navrata dolazio na radno mesto oštećene i ostavljao joj slatkiše i hranu na automobilu.

Okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da mu je već izrečena mera zabrane prilaska oštećenoj, koja je produžena 10. aprila rešenjem Trećeg osnovnog suda u Beogradu, nadalje da je okrivljeni dva puta pravnosnažno osuđen i da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema okrivljenom odredio pritvor.

Podsećamo, bivša devojka F. P. , koji je inače sin ubijenog pripadnika JSO Luke Pejoviće, nedavno je javno zatražila pomoć.

- Želim samo svoju slobodu, a ne da preživljavam teror svaki dan od bivšeg partnera sa kojim nisam u vezi već šest meseci, a koji uznemirava mene i moju porodicu - rekla je ona za Kurir.

- Blokirala sam svaki broj sa kog me je pozivao, a bilo ih je oko 70. Koristio je i brojeve članova svoje porodice, napravio bezbroj lažnih profila na društvenim mrežama. Plašim se i želim da sve ovo što pre prestane - dodaje ona.

Ona tvrdi i da je Pejović prati i čeka posle posla, a u svemu je, kako kaže, otišao i korak dalje.

- Usred noći, u tri ujutru, naručivao je picu na moju kućnu adresu gde mi stanuju i roditelji. Pošto zna da sam radila u jednoj rent-a-kar agenciji, pravio je lažne rezervacije automobila, samo da bih morala da čekam četiri sata posle radnog vremena, a onda se niko ne pojavi - opisuje torturu.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading