PREMINULA PORODILJA U VRANJSKOM PORODILIŠTU: Umrla odmah nakon četvrtog porođaja, oglasili se iz bolnice!

Autor:

Hronika

20.04.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija istražuje slučaj

PREMINULA PORODILJA U VRANJSKOM PORODILIŠTU: Umrla odmah nakon četvrtog porođaja, oglasili se iz bolnice!

Foto: Shutterstock

Umrla trudnica

Porodilja iz Preševa preminula je Zdravstvenom centru Vranje u sredu, 17. aprila, pod nepoznatim okolnostima ubrzo nakon porođaja. Ženi je ovo, kako se navodi, bio četvrti porođaj. Vest o smrti neimenovane porodilje (37) iz Preševa prvo je objavljena na društvenim mrežama, navodi Blic.

Direktor Zdravstvenog centra dr Saša Đorđević u izjavi za lokalni portal VOM, potvrdio je da su preduzete mere oko utvrđivanja smrti porodilje.

- Urađena je unutrašnja kontrola, klinička obdukcija i sudsko medicinska. Očekuju se rezultati, o svemu je obavešteno Ministarstvo zdravlja, preduzeli smo sve mere iz naše nadležnosti - rekao je Đorđević.

Ovim povodom, oglasila se i Danijela Trajković, viši javni tužilac u Vranju i potvrdila da je došlo do smrti porodilje.

- Mi nismo obavešteni o slučaju, već smo o tome saznali preko društvenih mreža i preko medija. Niko nas nije obavestio ni zdravstveni centar, ni porodica, zbog čega smo naložili policiji da izvrši provere. Policija je na terenu i imamo potvrdu da se slučaj dogodio i da je porodilja preminula ubrzo nakon porođaja. Za sada je rad na slučaju i dalje u toku, kada budemo imali novih saznanja, oglasićemo se - rekla je ona za "Blic".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading