"KO ĆE DA PLATI PIVO DA MU KAŽEM ISTINU?" Komšije otkrile nove detalje potrage za telom male Danke - OTAC UBICE STALNO PRIČA DA JE SVE NAMEŠTALJKA!

Autor:

Hronika

25.04.2024

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susedi kažu da se Srđanov otac podsmeva tragediji!

"KO ĆE DA PLATI PIVO DA MU KAŽEM ISTINU?" Komšije otkrile nove detalje potrage za telom male Danke - OTAC UBICE STALNO PRIČA DA JE SVE NAMEŠTALJKA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Otac jednog od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić juče je iskoristio pravo da u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru pred tužiocem ne iznese svoj iskaz o slučaju ubistva devojčice u kojem je drugoosumnjičen njegov sin. Svedočili su i poznanici, komšije, ali i kolege osumnjičenih.

U selu još uvek neće da se izjasne meštani šta zapravo misle o ovom misterioznom slučaju, ubistvu nedužnog deteta. Poneki se usude da kažu za osumnjičenog da ukoliko je stvarno učinio ovako nešto, treba da robija do kraja života, dok drugi misle da dok se dete ne pronađe, ne može niko da se okrivi.

- Otac osumnjičenog i dalje misli da je u pitanju nameštljka i da njegov sin nije kriv - kaže jedna meštanka i dodaje:

Normalno se ponaša, dolazi u baštu, svakog dana, bere travu za stoku, ali i sedi ispred seoske kafane i ispija pivo. Kao da se ne radi o malom detetu o kome roditelji ništa ne znaju. Kako je nastradalo i gde mu je telo - objašnjava komšinica. 

Prema njenim rečima otac osumnjičenog se ponekad i našali.

- Pričaju kako dođe i kaže: "Ko će da plati pivo da mu kažem istinu?! Njemu je do šale, a sina će da zaboravi i kako izgleda - kaže jedna starija starija žena iz okolnog mesta za Informer i napominje da je ovo bacilo ljagu na celo selo.

Posle saslušanja oglasio se za Republiku

Podsećanja radi, otac Srđana Jankovića, Dušan, juče se oglasio i za Republiku

- Ponudili su mi, odnosno tužilac mi je rekla da mogu da ne svedočim i ja sam pristao i potpisao. Inače, ne bih ništa imao da kažem i da pomognem dolasku do istine iako to jeste moj cilj - rekao je Dušan za Republiku posle saslušanja.

Kako je Republika dalje saznala, osim oca osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić , saslušani su i radnici vodovoda koji su bili u kontaktu sa Dejanom Dragijevićem i Srđanom Jankovićem.

U prostorijama tužilaštva danas je nastavljeno ispitivanje svedoka u istrazi ubistva Danke Ilić, a jedan od njih je bio otac osumnjičenog. On je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči u postupku koji se vodi protiv njegovog sina i Dejana Dragijevića - kaže izvor.

Podsetimo, Danka Ilić ubijena je 26.marta kada su je osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila. 

Kada se Danka probudila i zaplakala, Dragijević ju je po sopstvenom priznanju rukama davio dok nije prestala da diše, a onda su je zajedno bacili na deponiju. Prema priznanju, uz pomoć oca Radoslava i pokojnog brata Dalibora, Dejan je telo prebacio na drugu lokaciju, ali ono do danas nije pronađeno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading