MESEC DANA AGONIJE! Ovo su ključni dokazi protiv MONSTRUMA koji su ubili Danku Ilić, od njenog tela ni traga!

Autor:

Hronika

26.04.2024

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić traje tačno mesec dana.

MESEC DANA AGONIJE! Ovo su ključni dokazi protiv MONSTRUMA koji su ubili Danku Ilić, od njenog tela ni traga!

Foto: facebook

Pre tačno mesec dana, 26. marta u Banjskom polju je nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić, koje je, ispostaviće se istog tog dana i ubijena.

Naime, za njeno ubistvo su osumnjičeni Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), radnici JKP ''Vodovod'' Bor, koji su tog kobnog dana devojčicu udarili kolima nedaleko od kuće u čijem dvorištu je bila sa majkom i bratom, a zatim je tako onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila s namerom da njeno telo, jer su već tada mislili da je mrtva, bace na deponiju.

Međutim, Danka se probudila i počela da plače, a Dragijević ju je po sopstvenom priznanju jednom rukom davio, a drugom držao preko usta sve dok nije prestala da diše. Telo su bacili na deponiju i uredno se vratili svojim radnim obavezama.

Kako osumnjičeni za ubistvo ćute, tela devojčice nema već mesec dana, a brojni prikupljeni dokazi mogu biti ključni u pronalasku Dankinkog tela.

Kap krvi

Jedan od dokaza jeste kap krvi pronađena u automobilu i koja je nakon izvršene DNK analize, potvrdila da se radi o krvi Danke Ilić.

Priznanje

Takođe, ključni dokaz jeste priznanje Dejana Dragijevića koji je na saslušanju u tužilaštvu priznai da je zadavio Danku i priznao da su mu brat Dalibor i otac Dragoslav, dva dana kasnije pomogli da telo prenese na drugu lokaciju, koju još uvek neće da otkriva.

Dejanov otac i brat su zbog toga odmah uhapšeni. Otac se u tužilaštvu branio ćutanjem, dok je brat preminuo nepuna dva dana nakon hapšenja.

GPS zabeležio kretanje

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić je na vanrednoj konferenciji za novinare, na kojoj se govorilo o detaljima ubistva Danke Ilić pokazao i fotografije na kojima su prikazani detalji sa GPS uređaja koji je bio u automobilu kojim su upravljali osumnjičeni za ubistvo.

On je tada istakao i da je njihovo kretanje "bilo vrlo simptomatično", te da su 150 metara od mesta gde su se zaustavili u dvorištu porodice Ilić, to je dvorište gde je bila Ivana Ilića sa svojim decom, prešli su za 5,5 minuta.

Dalje, putem sistema za praćenje službenog vozila utvrđeno je i da su osumnjičeni otišli do deponije za koju se sumnja da je bila prvo mesto na kojoj su sakrili telo devojčice i da su se tu zadržali 1,41 minut.

Bazne stanice

Tokom istrage, policija je proveravala sve bazne stanice koje su na kraju i pomogle u hapšenju osumnjičenih, ali nažalost, nisu pomogle i u potrazi za telom.

Kako je istakao Gašić, od trenutka kada je Danka nestala, registrovano je 46.000 logova telefonskih brojeva, a analize su pokazale da su bazne stanice zabeležile da su se telefoni osumnjičenih u kritično vreme nalazili u Banjskom polju,

- S tim u vezi zabeleženo je i kada i gde su se kretali osumnjičeni i to u tih kobnih 40 minuta koliko je Danka Ilić bila u Banjskom polju gde je stigla sa majkom i bratom, dok je nisu ubili i bacili na deponiju - objašnjava izvor za Blic.

Presretnuto je 175.000 komunikacija - telefonskih i putem SMS poruka, a dvojica osumnjičenih su od prvog dana bili „na radaru“ policije.

Poligraf

Čak 15 poligrafskih ispitivanja je urađeno radi rasvetljavanja ovog slučaja, a osumnjičeni su na ispitivanju pali. Kako je rečeno, jedan je imao reakciju, dok je drugi imao odloženu reakciju, a stručnjak za poligrafsko ispitivanje je objasnio da to znači da su obojica "pala", samo na različitim pitanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoran

26.04.2024 07:55

Ova dva monstruma i njihove nasmejane face koje izgledaju kao da se svima rugaju ne objavljujte nije za gledanje.