DEJAN UBIO MARIA IZ OSVETE?! Policija još traži muškarca koji ga je hladnokrvno likvidirao - SUMNJAO da mu je zapalio firmu?!

Autor:

Hronika

26.04.2024

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji pokojnog Maria u šoku.

DEJAN UBIO MARIA IZ OSVETE?! Policija još traži muškarca koji ga je hladnokrvno likvidirao - SUMNJAO da mu je zapalio firmu?!

Foto: Facebook, RINA

Policija trenutno traga za Dejanom Popovićem, koji je juče ujutro izvršio likvidaciju kontroverznog biznismena Maria Simovića (44) u njegovoj firmi u Preljini kod Čačka.

Prema izveštajima, Dejan je već bio u sukobu sa Mariom, te ga je pozvao da porazgovaraju u njegovoj kancelariji. Međutim, umesto razgovora, Dejan je izvadio pištolj, pucao u Maria Simovića i pobegao s lica mesta.

Prve informacije iz istrage sugerišu da je motiv zločina bio osveta, pri čemu je Dejan bio uveren da mu je Mario, zbog nekih neraščišćenih računa, podmetnuo požar u njegovoj firmi za tehnički pregled vozila.

Foto: Facebook

Mario Simović

Mariovi roditelji su u šoku.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je juče oko 10:10 primila vest o pucnjavi u Preljini, u blizini magistrale, u prostorijama firme "Marteks" koja je u vlasništvu Maria Simovića.

- Patrola je na licu mesta zatekla Maria na podu kancelarije, a Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt. Očevici su izjavili da je Dejan Popović tog jutra došao do Maria i pozvao ga u njegovu kancelariju, kad su odjeknuli hici iz pištolja. Dejan je u bekstvu i za njim je raspisana potraga - rekao je sagovornik Informera i dodao da su i osumnjičeni i žrtva bili odranije u sukobu:

- Dejan je vlasnik firme za tehnički pregled vozila koja se nalazi u blizini Mariove firme za prodaju delova za teretna vozila "Marteks". Ima više verzija o prirodi njihovog sukoba. Prema jednoj verziji, posvađali su se zbog vlasništva nad neka dva ara placa. Svedoci pominju i da je pre izvesnog vremena izbio požar u Dejanovom servisu, kada mu je oštećen džip, pa je on bio ubeđen da iza svega stoji Mario. Sve će to biti predmet detaljne istrage kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog zločina.

Na mestu ubistva juče su bile forenzičari koji su prikupljali dokaze, a prisutni su bili i Mariovi roditelji koji su bili van sebe od šoka i bola, te ih je zbrinula ekipa Hitne pomoći.

Inače, Mario je u Čačku poznat kao kontroverzni biznismen koji se bavio trgovinom vozilima i delovima, kao i izgradnjom stanova i lokala.

- Mario je nedavno ušao u biznis sa nekretninama i u Čačku zida zgradu. Imao je perionicu i rentakar agenciju, fino je to radilo. Žao mi je što je stradao, naročito jer se sa Dejanom poznaje dugi niz godina i bili su više od poznanika. Dejan je rođak Mariove bivše žene - kaže Čačanin koji je poznavao i Dejana i Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading