PRODAVALI 6 KILOGRAMA KOKAINA IZ AUTOMOBILA: Optužnica protiv dvojice dilera i saučesnika

Autor:

Hronika

26.04.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnica protiv osumnjičenih za trgovinu kokainom.

PRODAVALI 6 KILOGRAMA KOKAINA IZ AUTOMOBILA: Optužnica protiv dvojice dilera i saučesnika

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Aleksandra N. (30), Alekse S. (26) i Vuka K. (32) zbog sumnje da su zajednički, radi prodaje, neovlašćeno držali više od 5,9 kilograma kokaina. Uz to, Vuka K. terete da im je pomogao u ovom nedozvoljenom poslu.

Automobil sa tajnim pregradama

Prema saopštenju, postoji sumnja da je Aleksandar N. nabavio automobil "sitroen" sa posebno izrađenom pregradom ispod zadnjeg sedišta, koja je služila za skrivanje kokaina namenjenog prodaji. Ova neobična taktika skrivanja droge ukazuje na sofisticiranost operacije trgovine.

Razmeravanje kokaina u vozilu


Alekse S. se tereti da je koristio vozilo "tojota IQ" za razmeravanje kokaina i njegovu prodaju kupcima. Ova nezakonita aktivnost otkriva detalje o načinu na koji je kokain distribuiran na tržištu.

Oružje i eksplozivne materije

Aleksandar N. se dodatno tereti za držanje oružja i eksplozivnih materija, s obzirom da je u njegovom stanu pronađeno 16 komada bojeve municije za koje nije imao dozvolu nadležnog organa. Ovo otkriće baca novo svetlo na ozbiljnost optužbi i dodatne aspekte kriminalne aktivnosti osumnjičenih.

- Okrivljeni su neovlašćeno radi prodaje držali šest paketa sa kokainom, oblepljenih crnom alu folijom i zavijenih streč folijom, od kojih je pet sa natpisom LV (Luj Viton) i jedan sa oznakom E (evro), ukupne neto mase 5.981,56 grama. Vuk S. je, kako se sumnja, od 31. oktobra do 10. novembra 2023. okrivljenima pomogao tako što im je stavio na raspolaganje "sitroen", u kojem su oni skladištili kokain, i unapred im obećao prikrivanje tragova krivičnog dela- navodi se u optužnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading