DANKIN UBICA UCENJUJE SA OSMEHOM NA LICU! Monstrum se odomaćio u zatvoru, združio se sa zatvorenicima, a da otkrije gde je telo devojčice ima jedan USLOV!

Autor:

Hronika

28.04.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno, osumnjičeni za ubistvo su čak počeli da se šale i smeju sa ostalim zatvorenicima.

DANKIN UBICA UCENJUJE SA OSMEHOM NA LICU! Monstrum se odomaćio u zatvoru, združio se sa zatvorenicima, a da otkrije gde je telo devojčice ima jedan USLOV!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Telo Danke Ilić još uvek nije pronađeno, a za njeno ubistvo optuženi su Dejan Dragijević i Srđan Janković, koji se trenutno nalaze u pritvoru u Zaječaru.

Prema informacijama iz istrage, oni se u zatvoru ponašaju potpuno normalno, kao da ništa nisu uradili. Iako su smešteni u odvojenim ćelijama kako bi se sprečila međusobna komunikacija, kako navodi izvor iz istrage, vremenom su postali sve pričljiviji.

Navodno, čak su počeli da se šale i smeju sa ostalim zatvorenicima.

- Dragijević je priznao da je zadavio devojčicu, a Janković, koji je vozio službeni automobil "Vodovoda", branio se ćutanjem. Kako ne bi mogli da se dogovaraju i planiraju odbranu, nakon hapšenja su smešteni u različite ćelije. Oni su u početku bili ćutljivi i ni sa kim nisu razgovarali, ali kako je vreme prolazilo, postajali su sve pričljiviji, čak su počeli i da se šale i smeju sa ostalim zatvorenicima. Ponašaju se kao da se ništa nije ni dogodilo - rekao je izvor iz istrage.

Međutim, kako je portal Republika saznao, Dejan Dragijević rešio je da, zarad blaže kazne za monstruozan čin otkrije gde je njegov otac zakopao telo devojčice. 

Dajte mi blažu kaznu i reći ću vam gde je moj otac zakopao Dankino telo! - rekao je on inspektorima. 

Podsetimo, Više javno tužilaštvo (VJT) u Zaječaru intenzivno radi na rasvetljavanju teškog ubistva dvogodišnje Danke Ilić. Istraga je još uvek u toku, a tužilaštvo čeka rezultate veštačenja DNK materijala, kao i veštačenja GPS uređaja iz službenog vozila JKP „Vodovod“. Ova veštačenja su od suštinskog značaja za utvrđivanje trase kretanja vozila u kritičnom periodu.

Do sada je ispitano 17 svedoka, a nakon prijema svih veštačenja, tužilaštvo će doneti odluku o daljem toku postupka.

Takođe, VJT Zaječar je, nakon prijema obdukcionog zapisnika Instituta za sudsku medicinu Beograd, podnelo predlog za supstituciju nadležnosti u postupku povodom smrti pokojnog Dalibora Dragijevića, u skladu sa Metodologijom za istragu u slučajevima zlostavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading