ZET BORISA TADIĆA SE UBIO ZBOG BOLESTI? Detalji porodične tragedije bivšeg predsednika

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Radović (65), zet bivšeg predsednika Srbije i lidera Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisa Tadića, ubio se u centru Beograda. Kako Srpski telegraf saznaje, Radović je presudio sebi hicem iz pištolja u automobilu parkiranom kod Kule Nebojša.

RepublikaFoto: Tanjug

Nema pisma

Zasad nije utvrđeno zbog čega je Tadićev zet digao ruku na sebe. Proverava se da li se eventualno ubio zbog zdravstvenih problema.

Kako saznajemo, Radović se u ponedeljak oko 13 sati dovezao do Kule Nebojša, gde je parkirao automobil. Nekoliko minuta kasnije odjeknuo je pucanj.

- Očevici su ispričali da je on nekoliko minuta sedeo u upaljenom vozilu, kao da se razmišljao da li da digne ruku na sebe. Potom je izvadio pištolj i uperio ga sebi u glavu. Začuo se pucanj, a prolaznici su u fijatu 500 ugledali krvavog muškarca. Odmah su alarmirali policiju i Hitnu pomoć, ali su lekari, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim rečima, pored Radovićevog tela pronađen je pištolj za koji je imao dozvolu, a oproštajno pismo nije ostavio.

Tadićeva sestra Vjera Radović u šoku posle muževljeve smrti. Radović iza sebe ostavio sina

- U ovom slučaju ništa nije bilo sumnjivo, pa se odmah isključila mogućnost da je neko drugi umešan u smrt Tadićevog zeta. Utvrđeno je da je reč o samoubistvu - dodaje naš sagovornik.

Zbog čega je Miodrag Radović, koji je u braku sa Vjerom Radović, rođenom sestrom lidera SDS, pucao sebi u glavu, ostalo je misterija.

- Pričalo se da nije bio u dobrom zdravstvenom stanju, kao i da je imao nekih poslovnih problema. Međutim, pravi razlog samoubistva odneo je sa sobom u grob - kaže poznanik nastradalog.

Rodbina u šoku

Članovi porodice Miodraga Radovića su u šoku i ne mogu da poveruju da njega više nema.

- Vest o Miodragovoj smrti Tadića je zatekla u inostranstvu, gde je bio na službenom putu. Mnogo se potresao jer je veoma vezan za sestru. Neutešni su i Miodragova supruga Vjera i njihov sin. Radović se nikada ni na šta nije žalio. Velika tragedija za celu porodicu - priča izvor Srpskog telegrafa blizak porodici Radović i Tadić.

Miodrag Radović bio je prijavljen na adresi u Višegradskoj ulici, ali tu nije živeo.

Ko je Boris Tadić
  • rođen 1958. godine u Sarajevu
  • od 17. marta 2003. do 16. aprila 2004. bio ministar odbrane u Vladi Srbije
  • u februaru 2004. izabran za predsednika Demokratske stranke
  • predsednik Srbije od jula 2004. do 2012. godine
  • izlazi iz DS 2014. i osniva Socijaldemokratsku stranku

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading