STRAŠAN SUDAR U SRBOBRANU: Automobil i motocikl se sudarili, ima i POVREĐENIH!

Autor:

Hronika

30.04.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah reagovala i trenutno vrši istragu o uzrocima ove nesreće.

STRAŠAN SUDAR U SRBOBRANU: Automobil i motocikl se sudarili, ima i POVREĐENIH!

Foto: shutterstock

Policija

Večeras, oko 21 čas, na uglu ulica Skopljanska i Jožef Atile u Srboranu, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali automobil marke "Citroen Berlingo" i motocikl.

U ovoj nesreći povređeni su vozač i putnik motocikla. Nakon sudara, ekipa Hitne pomoći je odmah intervenisala. Mladić i devojka koji su bili na motoru pregledani su na licu mesta i zatim upućeni u bolnicu radi dalje medicinske obrade.

Policija na terenu

Policija je odmah reagovala i trenutno vrši istragu o uzrocima ove nesreće. Očekuje se da će detaljniji izveštaj o ovoj nezgodi pružiti bolji uvid u sve okolnosti i uzroke nesreće. Trenutno nema dodatnih informacija o tome šta je tačno uzrokovalo sudar, ali policija intenzivno radi na utvrđivanju svih relevantnih činjenica, prenosi Blic.

Hitna pomoć na licu mesta

Hitna pomoć je brzo reagovala nakon što je prijavljena nesreća i pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenima. Njihova promptna intervencija je od izuzetne važnosti u situacijama poput ove, gde svaka sekunda može biti ključna za zbrinjavanje povređenih.

Reakcija javnosti

Ova nesreća je izazvala zabrinutost među lokalnim stanovništvom, koje je apelovalo na vozače da budu posebno oprezni u saobraćaju, naročito u večernjim satima kada su uslovi za vožnju često otežani.


Nadamo se da će istraga ove nesreće pružiti jasniji uvid u okolnosti koje su dovele do ovog sudara i da će povređeni uskoro biti van životne opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading