OVO JE BIO ZNAK DA ANGELINA NE ODE KOBNOG 3. MAJA U ŠKOLU? Majka ubijene devojčice sigurna da je ovo trebalo da je ZAUSTAVI: ''Da sam znala, ne bih je pustila...''

Autor:

Hronika

03.05.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija Aćimović, ispričala je kako je izgledalo Angelinino poslednje jutro i sigurna je da je jedna stvar bila znak da njena ćerka ne treba da ode u školu 3. maja.

OVO JE BIO ZNAK DA ANGELINA NE ODE KOBNOG 3. MAJA U ŠKOLU? Majka ubijene devojčice sigurna da je ovo trebalo da je ZAUSTAVI: ''Da sam znala, ne bih je pustila...''

Foto: Printscreen/RTS

godisnjica

Majka Angeline Aćimović sa bolom i tugom u glasu i očima govorila je o svojoj ćerki koja je nakon 12 dana borbe za život, nažalost, preminula. Natalija Aćimović se prisetila tog kobnog 3. maja, a kako kaže, trebalo je da joj ne da da ide u školu.

- Taj 3. maj je izgledalo kao svako jutro u našoj porodici. Jurila je u školu zato što je uvek kasnila, imala je svoje neke jutarnje rituale, žurila je i kada je sela da oblači patike i kada je shvatila da joj je sestra stavila pogrešne pertle u patike, mislim da je to bio znak da je zaustavi. Da sam ja znala, ne bih je pustila...

- Tako je istrčala iz stana, kao i uvek smo se poljubile i prekstila sam je...

- Čula sam sirene Hitne pomoći, inače kada čujem sirene pomislim ''Bože, daj zdravlja čoveku kome je potrebna pomoć!'' Posle 4-5 sirene zove me drugarica i pita me da li sam se čula sa Angelinom, ja kažem da ne mogu jer je na času... Odmah sam prekinula poziv i istrčala sam iz stana.

- Prizor je bio kao iz nekih stravičnih filmova, niko nam nije dozvoljavao da priđemo. Malo su mi popustili živci, počeo sam da vičem i psujem - rekao je Anđelko Aćimović.

Foto: Privatna arhiva

Angelina Aćimović

''Volela je život!''

- Angelina Aćimović bila velika ljubav, volela je život, ljude, drugare. Volela je svoj život. Učila sam to od nje, jer se radovala svakom jutru, ptici, drveću, videla je da je život divan. Imala je bujnu maštu, interes koji je pokazivala za crtanje, crtala je haljine, pravila je nakit. Rodila se sa nakitom. Obožavala je sakoe, kao mala madam. Jako zrelo dete za svoje godine, i to je pokazivala od rođenja svog. Imala sam osećaj da je meni Bog podario već naučeno dete. Napravila je sama svoj logo, anđeo sa njenim slovom, sve je to izmislila i ostavila. I danas je tu uz mene. Sve što je nama trebalo da posle njenog odlaska da imamo, eto mi to imamo sada. Maša i ja smo bile same i sele smo i gledamo i kažemo: "Ja znam da je ona tu", ona je isijavala iz tih zidova, bila je među tim haljinama. Izgleda su njene starije sestre. Hteli smo da uradimo sve što nije uspela, dala nam je ruku da prema njoj idemo lakše i preobražava se tuga koju imamo u drugačiju tugu. Bila je anđeosko stvorenje, zaista - rekli su roditelji ubijene Angeline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading