OVO JE LELA KOJU JE NIKOLA ZVERSKI ZAKLAO U MAJČINOM STANU! Prijatelji i kolege NEUTEŠNI: Pokušala je da pobegne iz kandži psihopate, ali... (FOTO)

Autor:

Hronika

20.05.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je Lelu Stojadinović sahranila na starom požarevačkom groblju, a od nje se na društvenoj mreži opraštaju i prijatelji.

OVO JE LELA KOJU JE NIKOLA ZVERSKI ZAKLAO U MAJČINOM STANU! Prijatelji i kolege NEUTEŠNI: Pokušala je da pobegne iz kandži psihopate, ali... (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

Lela Stojadinović (55) iz Požarevca koja je prvo brutalno pretučena, a potom zverski zaklana u sredu popodne u stanu svoje majke na Novom Beogradu, sahranjena je u subotu.

Porodica je Lelu Stojadinović sahranila na starom požarevačkom groblju, a od nje se na društvenoj mreži opraštaju i prijatelji.

"Moje bivše koleginice, drage Lele, više nema. Ubijena u svom stanu u Beogradu. Tuga, tuga, tuga, tuga... Pokušala je da pobegne iz kandži psihopate, ali neuspešno. Počivaj u miru, na boljem mestu", napisala je ona uz jednu od fotografija.

"Lela je bila ne samo draga prijateljica, već i nežna majka svom sinu. Lela će zauvek živeti u našim srcima i sećanjima kao ljubazna, topla, nežna i mila osoba", piše u još jednoj oproštajnoj poruci.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

"Neka počiva u miru, neka je anđeli čuvaju", "Zbogom Lela, neka te anđeli čuvaju, i ti si bila jedna od njih", pisali su neutešni ljudi.

Jedna od koleginica je posle sahrane napisala da se Lela vraćala Nikoli jer je pretio da će joj ubiti sina.

"Ona je tu pretnju ozbiljno shvatala. Zato se vraćala monstrumu. Na sahrani, njen sin je i rekao da mu je majka spasla život. Njoj, nažalost nije bilo spasa", napisala je ona između ostalog.

Podsetimo, nesrećnu ženu, kako se sumnja, kobnog dana oko 17 sati ubio je emotivni partner Nikola Lazarević (45) iz Požarevca. Naime, Nikola je navodno, došao u stan Leline majke koja je nekoliko dana pre toga otišla u banju. Posvađali su se, a zatim je Lazarević nasilnički nasrnuo na nesrećnu ženu i pretukao je pesnicama, da bi potom uzeo kuhinjski nož i ubio je. Nakon toga ubica je istim tim krvavim nožem sebi prerezao grkljan. Njihova tela pronašao je Lelin sin (23).

Foto: Privatna arhiva

 

 

Kako smo ranije pisali, žitelji zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu pre zločina iz stana na četvrtom spratu čuli su vrisku, galamu i psovke. Kada se galama stišala, jedan od zabrinutih komšija pozvao je Lelinog sina koji je ubrzo došao do stana.

- Mladić je izašao izbezumljen i ubledeo iz stana. Zatekao ih je u lokvi krvi jedno pored drugog - rekle su ranije za Kurir komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading