MILJANI KECMANOVIĆ ON SPREMA PAKAO! Kostinoj majci neće biti dobro nakon sledećeg suđenja i pitanja koja je čekaju!

Autor:

Hronika

20.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelko Aćimović bio je jedan od roditelja koji je napustio suđenje tokom iznošenja odbrane majke dečaka-ubice

MILJANI KECMANOVIĆ ON SPREMA PAKAO! Kostinoj majci neće biti dobro nakon sledećeg suđenja i pitanja koja je čekaju!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

U Palati Pravde prošle nedelje nastavljeno je suđenje roditeljima maloletnog dečaka Koste Kecmanovića koji je prošle godine počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

S obzirom da je Vladimir Kecmanović završio iznošenje odbrane i ispitivanje od strane tužilaštva i oštećenih, u sredu je odbranu iznela majka osumnjičenog Miljana Kecmanović, koja je negirala krivicu.

Anđelko Aćimović bio je jedan od roditelja koji nije mogao da sluša šta priča majka dečaka-ubice, te je odlučio da napusti suđenje:

Izašlo je nekoliko roditelja u znak protesta što se dozvoljava da se dešava ovako nešto. Suđenje je počelo mučno, ja sam ga zbog toga i napustio, jer je taktika advokata i cele ekipe da se brane na taj način što će izazivati sažaljenje javnosti i pokušati da tako utiču na sudiju da su oni dobra porodica, što mi apsolutno znamo da nije tačno od početka suđenja. Sada su samo pokazali svoje veliko licemerje i jednu nepotrebnu i nakaradnu sliku o sebi.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Kako je istakao otac ubijene Angeline, nada se da će na sledećem ročištu koje će biti održano sutra, 21. maja u Višem sudu u Beogradu, imati priliku da joj postavi pitanja.

- Na njenom izrazu lica i u pogledima prema svima vidi se nipodaštavanje i prezir koji ona pokazuje prema žrtvama. Tako da sve što radi je jako providno. Mi znamo odlično ko je Miljana. Verovatno ću na sledećem suđenju imati priliku da joj postavim pitanje, ovoga puta nisam imao i verovatno ću i imati šta da kažem, znajući da je ona jedan prefinjen kriminalac u rukavicama, koji jako dobro ume da skriva dokaze izvršenja krivičnog dela - rekao je Aćimović.

Da podsetimo, dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

On je kobnog jutra uleteo u školu i usmrtio osam učenika i radnika obezbeđenja škole, dok je jedna teško ranjena devojčica preminula 12 dana kasnije. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao.

(Republika/Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (9)

Loading
Lara

20.05.2024 21:34

Ona je vec u paklu, ne moze joj gori pakao biti, nego ovaj sto joj je rođeno dete napravilo! Moze ona izgledat i hladna i ledena i svakakva, ne bi joj bila u kozi za nista na svetu, neka joj je bog u pomoci! Strasno

Odgovori 111 47
Jelena

21.05.2024 18:26

@Lara - Nije ona ni u kakvom paklu. Boli je uvo. Njoj se nista nije desilo. Nikoga nije izgubila, a i da jeste opet bi je bolelo uvo. Tezak poremecaj licnosti. Strasno je sto radi sa studentima, sto je umobolnoj svekar to omogucio.

Odgovori 65 33
Danijela

30.05.2024 13:09

@Jelena - Nikog nije izgubila??? Jesi li ti normalna??? Zivot joj je unisten, familija joj je unistena, sin izgubljen ziv a mrtav. Ne daj Boze nikome ni njenu sudbinu ni sudbinu roditelja ubijene djece.

Odgovori 20 9
Ida

20.05.2024 21:40

Postoji li gori pakao za roditelja od ovoga, sto je njoj njeno dete priredilo!

Odgovori 91 44