LUDILO U UŽICU: Lopov pokrao devojku, pa ga 15 GRAĐANA izmlatilo nasred ulice!

Autor: blic.rs

Hronika

11.04.2018

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopov koji je jutros uhapšen pošto je u najstrožem centru Užica pokrao jednu devojku ubrzo je pao u ruke policije, ali tek pošto ga je kroz svoje šake "propustila" grupa građana.

Građani pretukli kradljivca u Užicu/Foto: Ilustracija

Kradljivac, prema rečima očevidaca, star između 25 i 30 godina koji je prolazio Trgom partizana iskoristio je trenutak kada je jedna mlađa Užičanka izvadila novac iz džepa i držala ga u ruci, pa je prileteo i oteo joj ga. Sa ukradenim plenom počeo je da beži Trgom.

Čuvši apele devojke koja je zvala u pomoć, i videvši lopova kako trgči, oko 15-ak Užičana, od kojih su neki sedeli u baštama okolnih restorana, a drugi prolazili Trgom, potrčali su za beguncem. Imao je priličnu prednost nad poterom, i ličilo je da će uteći, sve dok nije došao do mesta gde se nekada nalazila Titova bista i tu se sapleo.

Za tili čas oko njega su se sjatili Užičani koji su ga ganjali i opkolili ga čekajući da stigne policija.

Lopov je u policijsku stanicu priveden pošto je prethodno primio nekoliko udaraca, ali ne pendrecima, već rukama i nogama nekih od građana koji su ga sustigli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading