KARATISTI SASLUŠANI U SLUČAJU MARJANOVIĆ: SADA OTKRIVAJU ŠTA SU VIDELI TOG DANA!

Autor: Republika

Hronika

12.04.2018

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prateći bazne stanice mobilnih telefona beogradska policija došla je saznanja da su u vreme ubistva Jelene Marjanović na nasipu u Borči bila četvorica karatista iz Beograda.

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Kako prenose beogradski mediji, ubrzo se došlo do njih i oni su saslušani u svojstvu građana i pušteni kućama.

Prema informacijama iz istrage, na saslušanju četvorica klupskih drugova inspektorima je ispričalo da su svojim kolima došli do nasipa u Borči. Da su se vozili automobilom dugo jer su "tražili povoljno mesto za trening na otvorenom".

Oni su takođe ispričali da ništa sumnjivo nisu videli tog dana niti da su znali da se dogodilo ubistvo.

U istrazi ubistva pevačice, od 2. aprila 2016. godine, pa sve do hapšenja njenog supruga Zorana Marjanovića, 15. septembra 2017. godine, saslušano je više stotina ljudi - gotovo svi iz naselja Crvenka i nekoliko stotina meštana Borče.

Pojedine kuće pretresene su, a iz njih uzeti su predmeti koji su se policiji učinili kao sumnjivi i za koje se u prvi mah mislilo da bi pomogli u rešavanju ubistva koje potresa čitavu Srbiju i region već dve godine.

Tokom jednog od pretresa kuća, u domu Stanoja I. iz Borče, svega nekoliko dana od ubistva pevačice policija je pronašla predmet za koji je mislila da će na ovo ubistvo staviti tačku - peškir natopljen krvlju. Međutim, na njemu nije bilo krvi koja pripada ubijenoj pevačici, pa on se ne pominje ni u optužnici.

Mesec dana nakon što je Jelena ubijena, ronioci Žandarmerije pronašli su čekić za koji se sumnja da je korišćen prilikom ubistva.

- Veštačenja predmeta do sada nisu otkrila pevačicinu krv na njemu, a sumnja se da su tragovi uklonjeni hemijskim supstancama na putu od nasipa do Crvenke - kaže izvor za blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading