DETALJI KRVAVOG ZLOČINA U OSTRUŽNICI: Rafalom rešetao po kući, pa izvršio samoubistvo

Autor: Mediji, Republika

Hronika

14.04.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko M. (55), koji je ubio svoju nevenčanu suprugu Gordanu V. (58), živeo je sa njom 15 godina pre nego što je prošle noći ubio u Ostružnici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Žarko je Valjevac, a profesionalno je vozio kamion, dok je a ona bila šnajderka. Ubistvo se dogodilo u 20.39 sati, u Ulici Ljube Rankovića 42.

U trenutku ubistva u kući su bile i majka (84) i sestra (60) ubijene Gordane, a zločin se dogodio kada se Žarko vratio u porodičnu kuću u kojoj je živeo sa nevenčanom suprugom, taštom i svastikom, a iz koje je pre desetak dana otišao navodno zbog čestih svađa.

On je sinoć došao svojim automobilom i pištoljem za koji, kako se nezvanično saznaje nije imao dozvolu, pucao prvo u svoju ženu, a onda u taštu i svastiku, koje je pukom srećom promašio.

Potom je pucao sebi u glavu.

Podsetimo, u prvi mah je bilo javljeno da je brat ubio sestru pa izvršio samoubistvo, kao i da je pucao u majku i promašio, pa ubio sestru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading